Când tocmai ai achiziţionat o casă pe malul Lacului Snagov, îţi doreşti să o transformi în locuinţa visurilor tale, să o amenajezi în stilul care te reprezintă, să îi simţi căldura primitoare şi să te bucuri de fiecare detaliu care te înconjoară zi de zi.

Pentru a fi siguri că viziunea lor despre căminul perfect se va transforma în realitate, tinerii proprietari au apelat la ajutorul specialiştilor în interioare de la SpotOnDesign. Rezultatul a fost de-a dreptul încântător şi, cel mai important, beneficiarii s-au declarat deosebit de mulţumiţi.

Achiziţionată gata construită, vila dispusă pe două niveluri (parter şi etaj) are trei dormitoare mari şi o zonă de zi deschisă, cu un living generos.

Obişnuiţi cu spaţii deschise şi vederi panoramice (cei doi tineri au lucrat pe un vas de croazieră până la momentul achiziţionării proprietăţii), proprietarii au dorit ca cel puţin zona de living să fie cât mai aerisită şi bine luminată natural. În acest sens, pentru a da amploare parterului, designerii au configurat diningul şi livingul sub forma unei încăperi fluide, cu zone care comunică liber, delimitate cu ajutorul unui bar amplasat în dreptul unui stâlp de rezistenţă.

Pentru pereţi s-a folosit vopsea decorativă în culori calde, naturale, îmbinată pe alocuri cu pete cromatice tari.

Mai multe imagini şi informaţii găsiţi în Casa mea noiembrie 2016.

Related posts

Orice detaliu decorativ este important

Adina Meyers

Casă de vacanţă într-un paradis montan

Adina Meyers

Opțiuni avantajoase de achiziție pentru mobilă living 

Adina Meyers