In oraselul american Seabrook, aproape de locurile in care s-a filmat trilogia Twilight, se afla unul dintre proiectele realizate de familia de designeri Cortney si Robert Novogratz: o fermecatoare locuinta realizata in stil eclectic.

Spatiul debordeaza de culori indraznete, de obiecte de arta amuzante si de sarm. Insa bucataria si diningul sunt cele care ne atrag cel mai mult atentia.

Desi culorile pot fi intimidante, acest interior demonstreaza ca secretul consta in echilibru. Bucataria este majoritar alba – faianta, lustrele si rafturile deschise dau senzatia de neutru si monocromatic. Totusi, accentele de culoare sunt imprastiate peste tot, oferind spatiului personalitate.

Elementul „wow!” este dat de scaunele neasortate, imbracate in violet, turcoaz si smarald.

Diningul impresioneaza la randul sau prin culoare. In majoritatea caselor, varuirea peretilor in galben-verzui ar parea o decizie curajoasa care cel mai probabil va fi regretata. Insa in aceasta casa, culoarea pur si simplu nu putea fi mai potrivita! Transperantele gri-inchis imblanzesc nuanta puternica a peretilor, in timp ce ferestrele generoase complimenteaza peisajul exterior. 

Related posts

Casute din materiale reciclate pentru oamenii strazii

Adina Meyers

Cum să organizezi o baie pentru mai mult spațiu?

Adina Meyers

Alb stralucitor intr-o casa de vacanta la Snagov

Adina Meyers