Nu intotdeauna ne place sa studiem sau sa lucram de acasa, insa atunci cand decorul este simpatic ne stimuleaza creativitatea si imaginatia, iar cheful de munca vine de la sine.

Arunca o privire spre biroul tau! Avem dreptate ca e monoton? Ei bine, chiar daca mobilierul este vechi si nu are un design atragator, poti inveseli spatiul de lucru cu obiecte in forme si culori interesante.

O varianta consta in “exploatarea” peretelui de deasupra biroului. Asta inseamna ca poti monta rafturi pe care sa expui carti si cutii colorate sau obiecte haioase. O alta varianta consta in lipirea pe perete a unor citate motivationale (autocolant, stickere) sau a unor desene/picturi realizate chiar de tine.

Accesoriile pentru birou sunt un alt „ingredient” care pot oferi un aspect vesel amenajarii. In locul modelelor clasice, alege accesorii cu design haios (in forma de animale, flori etc.) si in culori vesele.

Daca te pasioneaza scrisul si desenul, tabla de scris este un must have pentru tine. In plus, o tabla desenata cu diverse figuri sau citate va oferi un aspect ludic spatiului de lucru.

In incheiere, nu uita ca citatele „funny” sunt cea mai simpla cale de a aduce buna dispozitie, un zambet pe buze si mai mult chef de lucru. Incearca!

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

 

Related posts

Sugestii pentru un aranjament de masa minimalist

Adina Meyers

Stilul rustic – escapada în afara orașului

Adina Meyers

Idei de amenajare interioară de la arhitecții din „Visuri la cheie”

Adina Meyers