„Este stiut faptul ca renovarea acoperisului nu numai ca ofera un aspect cu totul nou resedintei, dar ii sporeste si valoarea. Din punct de vedere estetic, solutia invelitorii trebuie sa respecte arhitectura generala a cladirii. Inspirate fiind de modelele traditionale profilele tiglei Gerard au o distinctie atemporala si sunt potrivite pentru orice tip de constructie. Tiglele metalice cu acoperire de piatra naturala GERARD reflecta aspectul traditional al tiglelor create de vechii mestesugari, inspirand astazi designeri si arhitecti de top. Cu designul sau distinct si elegant, poti incadra acoperisul Gerard in orice colt de natura  si ai in acelasi timp certitudinea rezistentei sale in cele mai nefavorabile conditii de vreme” declara Dan Mircescu  directorul general Final Distribution.

Profilele tiglei Gerard amintesc de acoperisurile mediteraneene (Milano, Diamant), de sindrila acoperisurilor din Anglia sau Olanda (Shake), de ardezia intalnita in sudul Frantei (Shingle) sau de acoperisurile traditionale de pretutindeni (Heritage, Classic). Tiglele GERARD au o istorie de mai mult de 50 de ani si se gasesc in peste 120 de tari unde protejeaza si infrumuseteaza aproape 1 milion de case.

Sunt  realizate din otel protejat cu ZINCALUME® (aliaj aluminiu-zinc) presat la o grosime de 0,4 mm, apoi acoperit cu un finisaj texturat de piatra naturala pentru protectie suplimentara. ZINCALUME® imbina protectia anticoroziva a zincului cu bariera de protectie a aluminiului si are o rezistenta la coroziune mai mare de 9 ori fata de otelul galvanizat.

Garantia de 50 de ani, rezistenta de 9 ori mai mare fata de cea a otelului galvanizat, greutatea de 7 ori mai mica fata de tiglele traditionale si rezistenta la intemperii au facut ca GERARD sa devina o solutie de invelitori a caselor din peste 80 de tari.

Aspectul natural al tiglei Gerard este asigurat de acoperirea de piatra naturala, ce asigura o protectie sporita impotriva intemperiilor si reduce poluarea fonica. Acoperirea de piatra  se asorteaza cu textura fatadelor, in special a celor care pun in valoare materiale naturale (lemn, piatra), oferindu-se astfel un detaliu inedit. Acoperisurile Gerard isi pastreaza caracteristicile timp indelungat, oferind in felul acesta cea mai mare garantie de pe piata invelitorilor.

Promotia GERARD este disponibila in reteaua nationala de peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si retele de tip DIY (Do It Yourself). Detalii referitoare la culorile aflate in promotie, pot fi gasite pe www.finaldistribution.ro.

Compania isi propune sa atinga in 2013 o cifra de afaceri cu 16% mai mult decat anul anterior. Final Distribution este liderul pietei de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala din Romania prin brandul Gerard. 

Related posts

Închiderea balcoanelor de la parter cu sau fără acordul vecinilor?

Adina Meyers

Solutiile profesionale Sika, acum si in noua gama SikaHome de adezivi si mortare specializate pentru finisarea si amenajarea casei

Adina Meyers

Ventilarea naturala a locuintei

Adina Meyers