LifeStyle

Tu stii cum te documentezi corect atunci cand faci cumparaturi online pentru casa ta?

In prezent tot mai multi romani au inceput sa isi faca cumparaturile online, dandu-si seama ca in acest fel salveaza foarte mult timp pe care nu-l vor mai irosi pe drum si printre rafturile magazinelor. Oferta de produse este si ea una mult mai variata decat in cazul magazinelor fizice, asadar sunt sanse mult mai mari sa gasim exact ce ne trebuie.

De multe ori insa ajungem sa cumparam produsul gresit, iar asta pentru ca nu stim sa ne documentam in mod corect. Este un lucru ciudat, tinand cont ca aproape toti avem un telefon cu acces la internet, sursele de documentare fiind la un singur swipe distanta. Vom incerca sa oferim in continuarea acestui articol cativa pasi pe care e bine sa ii urmam inainte de a adauga produse in cos si a le comanda.

Un prim pas este reprezentat de alegerea produsului propriu zis. Dupa cum am spus deja, oferta magazinelor online este una foarte bogata, asadar chiar ai de unde alege. Acest lucru vine insa si cu un neajuns, in sensul ca nu le putem stii pe toate si riscam sa cumparam, de exemplu, un electrocasnic care sa ofere un prost raport calitate – pret. Pentru ca acest lucru sa nu se intample este bine sa incerci sa gasesti cat mai multe informatii despre produsul pe care tu ai pus ochii. Poti face asta prin intermediul review-urilor de pe site-uri si blog-uri, precum adrianbolocan.ro, dar si accesand numeroasele forumuri romanesti ori straine.

Pe langa aceste review-uri incearca sa arunci o privire si pe site-ul producatorului, pentru a citi fisa tehnica a produsului. Specificatiile ne pot spune foarte multe lucruri legate de modul in care ne vom putea folosi de produsul in cauza. De exemplu, daca vrei sa cumperi o masina de spalat rufe si ai o familie numeroasa, o sa cauti pe fisa tehnica informatii despre capacitatea de spalare si programele disponibile.

Pe langa produs trebuie sa alegi cu atentie si magazinul de unde cumperi. Noi te sfatuim sa nu alergi mereu dupa cel mai bun pret, pentru ca acesta poate ascunde unele neajunsuri. De exemplu, foarte multe persoane care au cumparat de la magazinele care ofereau cel mai mic pret au avut mai tarziu probleme cu garantia. Este un risc pe care vrei sa ti-l asumi?

 

Related posts

Pandemia și abilitățile de supraviețuire. Ce spun psihologii

Adina Meyers

Motivul viţei de vie în toamna cameleonică

Adina Meyers

Expo Casa Mea isi deschide portile pe 16 mai, la Romaero Baneasa

Adina Meyers