LifeStyle

TriLipo, o solutie revolutionara pe piata de beauty

La Mignonne este locul in care pot fi testate tehnologiile revolutionare pe care Pollogen, lider in industria mondiala de estetica, le lanseaza pe piata internationala de beauty.

Printre ele se numara si tratamentul TriLipo, o solutie avansata pentru conturarea neinvaziva a fetei si a corpului, ce combina tehnologia cu radio-frecventa TriLipo si Activarea Dinamica a Muschilor TriLipo [DMA) pentru rezultate optime de reducere a grasimilor si intindere a pielii.

Tratamentul este o procedura rapida, usoara si fara durere cu rezultate vizibile chiar dupa prima sedinta, fiind o solutie potrivita pentru femeile ocupate care isi doresc sa se intoarca imediat la rutina zilnica.

Tehnologia TriLipo este utilizata in cadrul sistemului Maximus, un sistem compact si mobil ce dispune de o aplicatie usor de folosit. Maximus include 3 aplicatori – mic, mediu si mare pentru a trata toate zonele corpului – de la suprafete extinse la zone mici si delicate nefiind necesare niciun fel de consumabile.

Tratamentul TriLipo foloseste un mecanism cu tripla actiune, care, in mod simultan:

1. Elibereaza grasimea prin utilizarea energiei cu radio-frecventa. Radio-frecventa incalzeste celulele grase si le face sa secrete grasime lichida. Acest efect termal accelereaza metabolismul natural al grasimilor.

2. Elimina grasimea eliberata folosind un mecanism de drenaj limfatic patentat

3. Remodeleaza pielea prin aplicarea de energie cu radio-frecventa ce determina contractii imediate de colagen si regenerarea acestuia pe termen lung.

Astfel, prin aplicarea tratamentului TriLipo pe zonele problematice se obtine o sculptare corporala, intinderea pielii, reducerea celulitei si ameliorarea vergeturilor.

De asemenea, Tratamentul TriLipo este cea mai avansata solutie pentru reducerea semnelor imbatranirii, complet neinvaziv si potrivit tuturor tipurilor de piele. S-a dovedit clinic ca reduce ridurile, liniile fine si cicatricile si ca reda fermitatea si netezimea pielii. Rezultatele sunt vizibile chiar dupa primul tratament insa pentru efecte pe termen lung se recomanda urmarea unei serii de tratamente.

Energia cu radio-frecventa incalzeste pielea si face ca fibrele de colagen sa se contracte. Aceasta contractie are ca rezultat o intindere imediata si o textura a pielii mai neteda. In paralel, caldura declanseaza celulele fibroblaste sa produca colagen nou. Acest colagen ofera pielii fermitate reinnoita si flexibilitate.

In plus, tehnologia de Activare Dinamica a Muschilor TriLipo (DMA) stimuleaza si tonifica muschii de sub piele oferind astfel un efect de lifting non-invaziv.

 

 

 

Related posts

5 plante de ceai pe care le poti cultiva acasa

Adina Meyers

Solutii VELUX pentru o izolare termica optima la mansarda

Adina Meyers

Consumabilele de unică folosință din hârtie pentru o igienă perfectă

Adina Meyers