Amenajari Interioare

Topul celor mai frumoase case românești din 2016

În 2016 am publicat multe interioare de la noi care ți-au plăcut. Acum, la final de an, îți propunem să le revedem pe cele mai frumoase!

Apartament în București amenajat în stil vintage reinterpretat

Achiziționarea acestui duplex a fost binevenită pentru gazdele noastre, mai ales că familia s-a mărit cu încă o persoană. Așadar, pentru cei patru membri era nevoie de un cămin mai spațios, funcțional și totodată drag sufletului lor. Acest apartament, situat într-un complex rezidențial nou, a reprezentat pentru ei cea mai bună opțiune. Vezi întreaga poveste a casei.

Vilă în București amenajată cu bun-gust

Proiectul de amenajare pe care îl prezentăm este povestea unei vile dintr-un complex rezidențial retras și tihnit din București, o construcție nouă, la care echipa designerului Erna Moise a  început să lucreze în 2009, urmând ca anul următor să fie finalizat cu totul. Vezi întreaga poveste a casei.

Casă românească prezentabilă în stil italian

Proprietarii s-au ocupat personal de construcția casei, având grijă ca aceasta să-i reprezinte, însă pentru decorul interior au apelat la designerul Corina Săftescu. Vezi întreaga poveste a casei.

Conac modern pe malul lacului Mogoșoaia

Manoir du Lac (Conacul lacului) se dorește o casă primitoare, elegantă și în același timp construită cu mare grijă pentru mediul înconjurător. Constructorii și-au dat tot interesul pentru a crea o locuință deosebită din toate punctele de vedere, una care să sfideze timpul și care – deși pare desprinsă din filele unei cărți de povești – să fie perfect ancorată în cotidian. Vezi întreaga poveste a casei.

Casa în stil clasic: frumusețe la superlativ

Proprietarii și-au dorit o casă amenajată în stil clasic, luminoasă și unde culorile deschise să predomine. După ce au avut prima întâlnire cu designerul, proprietarii au angajat imediat o echipă de muncitori care s-au și apucat de treabă. Vezi întreaga poveste a casei.

Foto: arhiva casamea.ro

Related posts

Idei inspirate din cultura feng shui pentru a-ți decora casa

Adina Meyers

Un vechi hambar transformat în mansardă locuită

Adina Meyers

Culorile și casa ta

Adina Meyers