Solutii Constructive

Top 4 greşeli de evitat în alegerea unei garsoniere noi

Momentul identificării unei garsoniere sau a unui apartament cât mai potrivit pentru a fi locuit nu este atât de simplu precum îşi imaginează cei mai mulţi. Semnarea contractului de cumpărare trebuie făcută abia în momentul în care clienţii au garanţia că toate sunt în conformitate cu dorinţele lor, că nu există nimic ce i-ar împiedica să finalizeze achiziţionarea imobilului.

Atunci când vine vorba despre identificarea celei mai potrivite garsoniere, experţii Maurer Residence, un proiect dezvoltat în cadrul companiei Maurer Imobiliare din Braşov, oferă cele mai utile sfaturi. Dacă peste tot în mediul online utilizatorii citesc despre cum să găsească imobilul potrivit, în cele ce urmează specialiştii Maurer ne invită să descoperim care sunt greşelile cele mai frecvente pe care le fac cei ce pornesc în căutarea locului ideal, pentru a le putea evita.

Principalele greşeli pe care le fac cei ce cumpără garsoniere noi

Greşeala numărul 1: omiterea privirii lucrurilor în perspectivă. În general, cei care pornesc în căutarea unei garsoniere noi sunt fie cupluri proaspăt căsătorie, fie o persoană divorţată, dar chiar şi cei care deja aşteaptă un copil. Problema în această privinţă constă în faptul că cei mai mulţi se orientează după un loc care să îi mulţumească raportându-se la situaţia actuală, iar aceasta se va schimba odată cu trecerea timpului.

În vederea alegerii unei garsoniere noi cât mai potrivite, este important să se aibă în vedere un aspect esenţial şi anume dacă zona pe care o aleg aceştia se va plia şi pe celelalte aspecte ale vieţii. Spre exemplu, un nou membru al familiei ar putea face ca lucrurile să se complice ulterior, mai ales dacă împrejurimile nu sunt potrivite pentru ca un copil să crească şi să se dezvolte. Prezenţa unui parc, a unui spaţiu de joacă, precum şi a unei grădiniţe este esenţială. De asemenea, analizarea unor elemente precum distanţa de parcurs până la cea mai apropiată farmacie sau unitate medicală contează mult în luarea deciziei cele mai potrivite.

Greşeala numărul 2: alegerea garsonierei fără a cerceta piaţa şi criteriile pe care ar trebui să le îndeplinească. În orice oraş există o zonă care nu este îngijită corespunzător şi în care locuiesc cei care au ales o viaţă dezorganizată şi dezordonată. Cei care plănuiesc să se mute într-o garsonieră nouă trebuie să se asigure că nu ales tocmai un astfel de cartier rău famat. Atitudinea vecinilor este un factor care va influenţa în foarte mare măsură liniştea şi confortul noilor proprietari.

Greşeala numărul 3: naveta nu este o problemă dacă imobilul este perfect. Dacă garsoniera aleasă este localizată într-o zonă mai retrasă, dar este perfectă din orice punct de vedere, asta nu înseamnă neapărat că reprezintă şi cea mai bună alegere. În special cei care nu deţin un automobil personal vor întâmpina probleme atunci când vor conştientiza că naveta poate fi destul de obositoare. Aşadar, luarea în calcul a distanţei de parcurs până la locul de muncă poate fi un factor în alegerea unei garsoniere noi.

Greşeala numărul 4: este o garsonieră nouă, deci totul funcţionează perfect. Asta este departe de adevăr. Situaţiile în care instalaţiile electrice şi cele sanitare sunt defecte chiar dacă vorbim despre un imobil nou sunt destul de frecvente. Datoria de a le verifica aşa cum trebuie le revine celor ce doresc un nou spaţiu cât mai confortabil.

Aşadar, cei care doresc să aibă garanţia că au ales cea mai potrivită garsonieră ar trebui să aibă în vedere aceste aspecte şi să evite greşelile menţionate. Persoanele care locuiesc în Braşov pot opta pentru una dintre garsonierele propuse în cadrul proiectului Maurer Residence despre care pot afla mai multe accesând pagina maurer-residence.ro. 

Related posts

Patru pași pentru o casă pasivă și eficientă energetic

Adina Meyers

Intreaba un specialist: Cum putem sti daca este necesara repararea acoperisului?

Adina Meyers

Promotie Elis Pavaje: 25% reducere la modelele Fantasia si Cortina p4

Adina Meyers