Amenajari Interioare

Top 3 motive pentru care este mai avantajos sa-ti amenajezi casa cu mobila pe comanda

Dupa o zi lunga si obositoare, suntem nerabdatori sa ajungem acasa si sa ne relaxam. Si pentru ca nicaieri nu-i ca acasa, fiecare dintre noi incercam sa ne amenjam locuinta astfel incat sa ne asigure un grad sporit de confort. O casa frumoasa si functionala – acesta este, probabil si idealul tau, nu-i asa? Ei bine, nu este deloc greu sa o si obtii, daca stii sa faci alegerile potrivite. Una dintre cele mai inteligente decizii pe care le poti lua in ceea ce priveste amenajarea casei tale este sa optezi pentru mobila pe comanda. Noi iti oferim doar 3 dintre marile avantaje ale acestei propuneri, iar pe restul te invitam sa le descoperi singur!

 

Unicitate

Nu cada prada tentatie de a alege un model de mobila de serie pe care ai vazut-o in vitrina magazinului. In fiecare casa trebuie sa existe o atmosfera specifica, iar alegerea mobilierului contribuie foarte mult la setarea unui ambient. Mobila realizata la comanda reprezinta alterantiva ideala a mobilierului standard deoarece prezinta un grad foarte crescut de personalizare. Desigur, poti gasi inspiratie privind modelele din magazine, de pe Internet sau din revistele de specialitate, dar la fel de bine iti poti lasa imaginatia sa creeze modele unice de mobila care sa-ti decoreze propria locuinta. Daca nu ai idei, specialistii care se ocupa cu realizarea de mobilier pe comanda iti vor da o mana de ajutor, iar astfel vei reusi sa creezi un mobilier pe care nu-l vei regasi si in alte case. Poti indrazni, alegand combinatii inedite de culori si de materiale, care sa faca din locuinta ta un spatiu unic, irepetabil.

 

Functionalitate

Casa ta este locul care ar trebui sa se potriveasca stilului de viata pe care tu si ceilalti membrii ai familie il aveti, iar in acest context functionalitatea mobilierului este un factor deloc de neglijat. Magazinele de profil abunda de modele de mobilier standard care ofera varietate din mai multe puncte de vedere; poti alege mobila in diverse culori si materiale, piese de mobilier disponibile la preturi mai mici sau mai mari, pe dimensiuni care se adapteaza in spatii specifice. Si totusi, mobila de serie are foarte multe limitari. De multe ori, cei care aleg aceasta varianta se decid asupra tipului de mobilier pe care il vor achizitiona chiar inainte de a finisa locuinta, tocmai din cauza faptului ca modelul de mobila preferat s-ar putea sa nu se incadreze in spatiul disponibil.

Atunci cand alegi mobila pe comanda, acest inconvenient dispare. Am putea spune chiar ca mobilierul pe comanda reprezinta definitia functionalitatii, deoarece poate fi creata special pentru a se integra in functie de configuratia casei tale.

Calitate

Achizitionarea mobilierului pentru casa reprezinta, pentru foarte multi dintre noi, o investitie facuta o data in viata. Din acest motiv, unul dintre criteriile in functie de care ar trebui sa ne alegem piesele de mobila care ne vor decora casa este calitatea acestora. In majoritatea cazurilor, mobila standard, fiind creata in serie, nu este confectionata din materiale de calitate, sau nu este asamblata asa cum ar trebui. Mai mult decat atat, ai putea avea surpriza neplacuta de a primi un produs cu defect din fabrica, (pe care, cel mai probabil, in vei returna ulterior) tocmai din cauza numarului de loturi foarte mari care se produc in serie. In cazul in care optezi pentru mobila pe comanda, riscurile de a primi un produs cu diverse defectiuni este foarte scazut, deoarece, la crearea acesteia, se acorda atentia cuvenita finisajelor de calitate.

 

Related posts

Stilul minimalist in amenajarea unei bai

Adina Meyers

Casa, dupa modelul unui castel medieval

Adina Meyers

Despre cum te poti bucura de o casa economica in doar cativa pasi

Adina Meyers