Home

Tehnica șervețelului – o tehnică simplă ,dar spectaculoasă pentru decorarea obiectelor

Tehnica șervețelului este o metodă de decorare a obiectelor foarte des utilizată în ultimul timp. Este ușor de realizat și nici nu este foarte costisitoare. Cu siguranță vei cheltui mai puțini bani dacă vei alege să decorezi un obiect în acest fel, decât dacă l-ai achiziționa dintr-un magazin.

Tehnica șervețelului înseamnă șervețele de diferite modele, adezivi, lacuri speciale, culori, pensule și, desigur, o suprafață de lucru. În general se lucrează pe lemn, dar poți realiza lucrări frumoase și pe metal, plastic sau piatră. Toate aceste materiale pot fi găsite în magazinele de specialitate. De asemenea, poți achiziționa și diverse cutii sau rame, dar poți folosi și elementele de mobilier din locuința ta., de a căror aspect, poate te-ai plictisit.

Limita acestei tehnici de decorare este doar imaginația ta.

Nu este minunat că folosind doar câteva „ingredienteˮ te poți bucura de decorațiuni care să te poarte cu gândul la o țară pe care o îndrăgești, la florile pe care le iubești, la filmele pe care îți face plăcere să le revezi din când în când etc.? În plus, poți oferi cadou celor dragi diverse obiecte decorate de tine. Cu siguranță se vor bucura!

În galeria foto vei regăsi câteva imagini care să te inspire în decorarea obiectelor utilizând tehnica șervețelului.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

Related posts

Legume crescute pe balcon. Secretele din spatele acestei mini-afaceri

Adina Meyers

De ce este important sistemul pluvial

Adina Meyers

One bedroom for two sisters

Adina Meyers