Home

Tamplaria din PVC se incadreaza perfect intr-o casa cu design rustic

Sunt multi cei care pretuiesc aspectul natural la decorarea fatadelor, dar care nu isi doresc sa renunte la avantajele oferite de tamplaria moderna. Datorita noilor tehnologii, tamplaria termoizolanta din PVC se poate adapta fara probleme la un decor rustic si astfel, prin imbinarea celor doua stiluri total diferite, intreaga casa capata un design si un farmec aparte.

Pentru ca ferestrele sa se incadreze armonios in scenografia unei case traditionale, Gealan va ofera o alternativa ingenioasa: ferestrele din PVC cu aspect decor lemn. Acestea imbina beneficiile de izolatie termica si fonica cu aspectul natural si nobil al lemnului, obtinand un efect vizual placut si in acelasi timp, o asortare cu restul finisajelor rustice.

In arhitectura, esteticul rezulta din armonia perfecta a culorii, a formei si a materialului, fie ca vorbim de cladiri istorice sau de locuinte moderne. De aceea, ferestrele cu aspect de lemn au o importanta deosebita in definirea fatadei unei cladiri. Acestea sunt recunoscute ca elemente ale stilului clasic, folosite atat la renovarea constructiilor vechi, cat si pentru a determina stilul si personalitatea unei cladiri, in functie de zona in care este construita.

Insa, atunci cand are loc fuziunea dintre traditional si modern, e important sa existe un echilibru. Pentru acest lucru, e nevoie ca tamplaria din PVC a unei case rustice sa aiba o culoare cat mai apropiata de lemn, adica diferite nuante de maro. Gealan pune in valoare arhitectura cladirilor prin ferestre realizate in forme specifice si in nuante naturale diverse, de la esente clasice precum nuc sau stejar, pana la cele exotice, cum ar fi mahonul. In plus, datorita noii tehnologii de caserare, profilele de ferestre se pot livra in aproape orice combinatie de culoare.

Ferestrele decor lemn conving atat prin aspectul natural, cat si prin functionalitate. Acestea ating cele mai bune proprietati de izolare termica si integreaza cu succes tehnologiile inovatoare, oferind siguranta si confort locuintei. In plus, tamplaria din PVC cu folii decor lemn se intretine la fel de usor ca cea obisnuita si este rezistenta la zgarieturi, intemperii sau alti factori exteriori.

Adeptii stilului clasic si natural trebuie sa stie, insa, ca foliile decor lemn pot fi folosite atat in cazul ferestrelor din PVC, cat si pentru usile de la intrare. Mai mult, foliile decorative de la Gealan respecta atat amenajarea interioara, cat si aspectul fatadei, astfel incat tamplaria din interior poate fi aleasa in functie de stilul si nuanta mobilierului, iar exteriorul acesteia poate fi asortat cu fatada cladirii.

Decorurile de lemn sunt potrivite pentru tamplaria caselor de vacanta sau a celor construite in stil rustic, insa pot fi folosite, dupa preferinte, chiar si in apartamentele de bloc. Fie ca este vorba de renovare sau de o constructie noua, foliile decor lemn de la Gealan sunt o alegere potrivita, care conving prin aspectul deosebit si functionalitatea ridicata.

 

Related posts

Get your inspiration from Maison & Objet

Adina Meyers

Saint Tropez

Adina Meyers

Cum asortezi culorile in bucatarie?

Adina Meyers