Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Sugestii pentru amenajarea balconului

Uneori pentru a te bucura de casa mult visată nu este nevoie de mai mult spațiu, ci doar de imaginație și creativitate. De exemplu, un balcon poate rămâne doar un „simplu balconˮ sau poate fi transformat.

Îți dorești ca tu și familia ta să serviți masa în așa numitul „dining", dar nu dispui de o încăpere în plus. Folosind bucătăria în acest scop, nu ai mai avea spațiu pentru gătit. În acest caz, balconul se poate transforma destul de ușor într-o mini-bucătărie, mai ales dacă se află în continuarea acesteia. 
De multe ori, pentru amenajarea biroului, nu este posibilă alocarea unei încăperi separate, însă nu este cazul să disperi. Folosește balconul ca loc pentru studiu. Amenajându-l adecvat, poate fi chiar un colț relaxant, stimulativ, care să te inspire.
Dacă ești o împătimită a florilor și nu locuiești la casă, transformă balconul în mini-grădina ta de vis. Alegerea plantelor o poți face în funcție de direcția în care bate soarele, precum și de tipul balconului: închis sau deschis. Unele plante iubesc soarele, altele se dezvoltă mai bine la umbră, iar destul de multe tolerează orice fel de condiții.

Un balcon mai spațios poate fi transformat într-un mini-living pentru servirea cafelei sau ceaiului.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

Related posts

Gradina inspirata din natura

Adina Meyers

30 de grădini de vis. Aranjamentele par de poveste, dar sunt create de oameni foarte iscusiți

Adina Meyers

Proiect: garduri electrice, instalate lângă locuințele atacate frecvent de urși

Adina Meyers