LifeStyle

Sticlele din plastic și rolul lor decorativ

Știm cu toții cât de important este pentru sănătatea noastră să trăim într-un mediu sănătos. Există mai multe variante prin care fiecare dintre noi poate acționa în acest sens, ca de exemplu, reciclarea peturilor. În plus, această acțiune poate avea și un rol estetic.

Dacă vrei să adaugi un plus de culoare grădinii tale poți folosi sticlele din plastic. Cu ajutorul lor poți pune în evidență punctele principale din curtea ta: o cărare, anumite flori plantate, locul special amenajat pentru relaxare etc. Nici varianta de a crea diverse figurine pentru a decora copacii sau pereții exteriori ai casei tale nu este de neglijat. Ai nevoie de culori rezistente la apă, câteva șabloane pe care le găsești pe internet, răbdare și multă imaginație.

Dacă spațiul exterior nu îți permite și dorești să îți amenajezi o grădină mai mare, utilizează peturile pe post de ghivece și așază-le pe un suport vertical. La această soluție poți apela și dacă locuiești la bloc – un perete al balconului poate servi drept suport pentru plantele tale preferate.

În galeria foto vei regăsi câteva imagini care sperăm că te vor convinge că este bine să reciclezi peturile.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Moonlight Breakfast in deschidere la Selah Sue

Adina Meyers

Mai mult timp pentru tine, cu functia de autocuratare a cuptoarelor Electrolux

Adina Meyers

Evenimente de neratat in acest weekend

Adina Meyers