LifeStyle Retete

Știai că acum sute de ani condimentele erau mai prețioase decât aurul?

Piperul, de exemplu era considerat monedă de schimb în Evul Mediu. Exploratori faimoși, precum Marco Polo au cutreierat lumea în lung și în lat pentru a descoperi mirodenii de care astăzi noi ne bucurăm și pe care le considerăm ca fiind pur și simplu naturale.

Bucătarii restaurantelor cu renume mondial au declarat întotdeauna că o parte a succesului lor se datorează faptului că au știut, la momentele potrivite, cum să asorteze condimentele pentru preparatele lor.

Și da, secretul unui preparat delicios constă în alegerea condimentelor potrivite. Asta nu este o noutate.

Cum condimentăm peștele?

Peștele este un preparat relativ pretențios. Ai crede că-l pui pe grătar sau în tigaie și trebuie doar să ții cont de timpul de preparare. Ei bine, nu este chiar așa.

O fi sarea din bucate importantă și de neînlocuit, dar sunt atâtea mirodenii magice care pot să-ți încânte papilele gustative încât ar fi păcat să nu le deguști niciodată.

Nu ți s-a întâmplat niciodată să guști același tip de pește, preparat în același fel, dar să îți pară complet diferit? Cu siguranță ai trăit-o și pe asta.

Nu degeaba, specialiștii de la Vegeta au inovat și au conceput un condiment special pentru carnea de pește.

Textura cărnii de pește este una deosebită și necesită o atenție mai mare decât celelalte tipuri de carne. Peștelui trebuie să-i subliniezi aroma principală într-un fel delicat, fără a exagera. Nu trebuie condimentat nici prea mult, nici prea puțin. Dacă exagerezi, s-ar putea să nu te ma bucuri de gustul inconfundabil al cărnii de pește. Iar dacă nu condimentezi o friptură de pește corespunzător, preparatul, per total, s-ar putea să pară fad, banal și fără gust.

Mixul perfect al ingredientelor naturale din Vegeta Condimente pentru Pește completează perfect orice tip de pește, de la peștele alb, gras și până la cel oceanic sau de apă dulce. Aroma condimentelor alese atent desăvârșesc peștele oricum ai alege să-l gătești, fript, la cuptor sau chiar la abur.

Tocănițele cu pește, borșurile cu pește sau sosurile de pește pentru paste se potrivesc dumnezeiește cu Vegeta condimente pentru pește. Trebuie doar să condimentezi carnea de pește și să o lași câteva minute pentru ca aromele să se amestece lent și să pătrundă perfect preparatul.

Ca un truc de final, îți recomandăm să încerci pe cât posibil să nu folosești pește congelat. Iar dacă situația o impune, asigură-te că ai decongelat carnea și aceasta nu are retenții de apă. Lasă condimentele să pătrundă carnea abia după ce aceasta este uscată.

În rest, poftă bună și la cât mai multe mese bogate în pește!

Related posts

O viata sanatoasa necesita un camin sanatos

Adina Meyers

Decorațiuni festive pentru masa de Revelion

Adina Meyers

Cumparaturi relaxante cu Arctic, pana la finalul anului

Adina Meyers