LifeStyle

Spune-mi ce produse de curatenie folosesti, ca sa-ti spun cat de curata e casa ta!

O igiena de nota 10 a casei in care locuim este garantata de produsele de curatenie pe care le folosim. O casa curata nu inseamna doar un plus de confort pentru fiecare dintre noi, ci si o garantie pentru sanatatea celor care traiesc in acest spatiu. Pentru a obtine aceste lucruri, nu este neaparat nevoie de foarte multa munca, ci mai ales de utilizarea unor produse de igienizare potrivite, de buna calitate.

Domestos are o gama larga de produse necesare pentru igienizarea locuintei, pentru fiecare operatiune si colt al casei fiind propuse cele mai eficiente solutii. Specialistii insista pentru igienizarea minutioasa a unor zone ale locuintei mai putin accesibile, ignorate la o curatenie superficiala. Doar astfel pot fi inlaturati toti microbii, asigurandu-se conditiile unei stari bune de sanatate pentru intreaga familie.

Bucataria este unul dintre spatiile cele mai solicitate din casa si ascunzatoarea preferata a microbilor. Asa ca, daca incepem curatenia din bucatarie, nu ar trebui sa neglijam dezinfectarea cosului de gunoi. De asemenea, putem curata frigiderul, atat la exterior, cat la interior, cu Domestos Spray. In ceea ce priveste vasele pe care le utilizati, ei bine, detergentul de vase ne ajuta, in principal, sa eliminam murdaria si grasimea. Insa, daca sunt utilizate constant, vasele folosite in bucatarie isi pierd in timp culoarea si stralucirea, fie ca ne referim la oale, cratite sau cesti si vase de portelant. Le putem reda stralucirea daca le curatam si le dezinfectam constant cu Domestos 24H Plus diluat in apa. Respectand aceste reguli veti avea o bucatarie impecabil de curata.

Pe langa bucatarie, o alta parte a casei care necesita o atentie deosebita la igienizare este baia. Cada si chiuveta nu sunt singurele obiecte din baie care trebuiesc dezinfectate constant. Scaunul, capacul, manerul si suprafata exterioara a vasului de toaleta trebuie sterse cu un burete inmuiat in Domestos 24H Plus diluat sau Domestos Spray, dupa care se clatesc foarte bine. Dincolo de faptul ca produsele Domestos au te ajuta sa elimini bacteriile si virusurile, ele sunt 100% eficiente in indepartarea calcarului si a mucegaiului.

Dupa curatenie temeinica din bucatarie si baie, sa nu uitati de holul locuintei. Are si acesta cateva puncte care trebuie igienizate cu grija. De exemplu, clanta usii de la intrare este o buna cale pentru ca microbii sa ajunga pe mainile tutoror membrilor familiei si nu ar trebui sa ne scape din vedere din a o dezinfecta. Podeaua, locul de joaca preferat al celor mici, reprezinta, pe de alta parte, o sursa consistenta de microbi care ne pot imbolnavi.

Domestos este eficient pentru toata casa, asa ca il poti numi prietenul tau de nadejde pentru o igiena de nota 10. Astfel, vei reusi sa tii departe microbii de tine si de familia ta si va puteti bucura impreuna de momente placute si sanatoase.

 

Related posts

Ingrijire naturala delicata cu Crema hidratanta pentru ten uscat de la VivaNatura

Adina Meyers

De la ambientarea realului la fotorealism

Adina Meyers

Candy, sinteza perfectiunii

Adina Meyers