LifeStyle

Soluții simple pentru un balcon de efect

Pentru cei dintre noi care nu avem grădină, balconul reprezintă zona noastră de relaxare în aer liber. Îl putem transforma într-o mini-grădină cu explozii de culoare, putem aranja o măsuță de cafea sau o băncuță de citit sau îl regândim ca un spațiu practic, care îmbină elementele de depozitare cu cele de confort. Însă, suprafețele de care dispunem în balcoanele noastre ne limitează alegerile, de aceea renunțăm la unele idei.

Cum ar fi dacă am găsi totuși loc pentru puțin din toate? Și grădină, și zonă de luat masa și citit și spații de depozitare. 

Brico Depôt a găsit rezolvare acestor provocări, plecând de la situațiile reale cu care ne confruntăm fiecare dintre noi atunci când vrem să ne amenajăm balconul. Bianca, de exemplu, are o poveste similară. Dorea să-și transforme balconul într-o mini-grădină, pentru că iubește plantele, dar nu le găsea suficient loc în balcon. A căutat soluții care s-o ajute să maximizeze spațiul limitat de care dispune și a găsit inspirația de care avea nevoie la Brico Depôt.

Special concepute pentru a fi utilizate pe balustradele de balcon, ghivecele colorate din magazinele Brico Depôt  rezolvă problema lipsei spațiului și înveselesc atmosfera. Iar gama de ghivece Nurgul include o varietate de forme, dimensiuni și materiale. Pentru Bianca, aceste ghivece au reprezentat soluția ideală.

Iar dacă îți plac jardinierele, la fel ca Biancăi, la Brico Depôt găsești modele diferite, pe care le poți amplasa chiar și în cele mai dificile locuri. Florile tale preferate vor fi în siguranță.

Pentru mai multă originalitate, poți combina modelele și stilurile, astfel încât să obții un ansamblu de efect. Rotunde, pătrate, mici, mari, tradiționale sau moderne, poți alege ghivece personalizate pentru plantele tale.  Ghivecele rotunde Momoka, de exemplu, pot fi amplasate direct pe podea sau pe rafturi mai solide, iar florile tale vor arăta spectaculos.

Odată terminat proiectul de grădină, te poți gândi și la locul tău special pentru micul dejun și cafeaua de dimineață. Cea mai bună opțiune pentru un balcon mic este mobilierul pe care îl poți plia și depozita. 

Dacă ai nevoie de mai multă inspirație, te invităm să răsfoiești cu încredere noul catalog Brico Depôt dedicat amenajării spațiilor exterioare, Idei pentru grădină și balcon. Vei găsi soluții pentru multe dintre provocările tale, atât pentru amenajarea balconului, cât și a grădinii. Catalogul este disponibil și în aplicație sau direct în magazinele Brico Depôt.   

Indiferent de mărimea balconului tău, găsești în magazinele Brico Depôt soluții inovatoare și simple, care te vor ajuta să-ți înfrumusețezi și transformi spațiul exterior așa cum îți dorești.

 

 

 

Related posts

Trei studenti timisoreni calificati in semifinalele concursului international Electrolux Design Lab. Voteaza-i si poti castiga o excursie la Paris!

Adina Meyers

Cum sa cureti covorul eficient in 7 pasi simpli

Adina Meyers

Pharmaceris B – Ingrijire delicata a pielii inca din primele zile de viata

Adina Meyers