Practic

Soluții pentru a avea marea mereu aproape

Vara nu a trecut încă, dar ți s-a făcut deja dor de vacanță și de mare? Ei bine, există o soluție care te poate ajuta să te simți în fiecare zi ca pe una dintre plajele tale preferate. Nu, nu trebuie să te muți, ci doar să îți reamenajezi locuința.

Pentru a crea un decor estival nu este nevoie de o schimbare radicală a stilului de amenajare. Tot ce trebuie să faci este să integrezi și elementele care îți amintesc de lucrurile pe care le iubești în „peisajˮ.

Dacă dorești să adaugi un plus de originalitate căminului tău poți renunța la clasicul decor în dungi albe și albastre. Fauna și flora marină oferă nenumărate surse de inspirație: de la pești la corali, până la crabi și creaturi mitologice (sirene). Așadar, poți achiziționa, de exemplu, niște perne decorative cu astfel de imprimeuri.

Dacă ești o persoană căreia îi plac proiectele de bricolaj, poți realiza chiar tu diverse obiecte decorative. De pildă, câteva scoici pot fi transformate într-un superb suport de lumânare. (pe internet poți găsi mai multe modele care să te inspire)

Alegerea unor astfel de accesorii estivale îți vor crea oportunitatea de a realiza un echilibru între stilul de amenajare pe care l-ai ales pentru casa ta – clasic, modern, shabby chic, industrial etc. – și pasiunile tale.

Prin urmare, se poate afirma că vara și marea se „asorteazăˮ cu orice detaliu de design interior.

Pentru mai multă inspirație, în galeria foto vei regăsi câteva propuneri de obiecte care te pot ajuta să te simți mereu ca în vacanță.

Sursă foto: www.bonami.ro

Related posts

Personalizaţi-vă bucătăria cu finisaje moderne!

Adina Meyers

Cum să pregăteşti camera copilului pentru şcoală

Adina Meyers

Cum să-ţi decorezi singur apartamentul. 3 idei simple

Adina Meyers