Dacă locuiești într-un apartament cu o suprafață nu foarte generoasă nu înseamnă că nu te poți bucura de toate avantajele pe care le oferă o locuință mare. Nu trebuie să renunți la nicio cameră pentru extinderea alteia, ci este nevoie doar să apelezi la niște trucuri. Astfel, te vei putea bucura cu siguranță de casa ta care se va transforma în „acasăˮ pentru tine și cei dragi ție.

Poți adopta, de exemplu, un stil minimalist. Mobila în nuanțe de gri este foarte potrivită. Acest lucru nu înseamnă că nu te poți bucura și de alte culori mai puternice. Galbenul sau verdele pal sunt niște variante foarte potrivite. Dacă tot vorbim despre paleta coloristică, nu uita de alb – este elegant și are rolul de a crea senzația de spațiu mai mare.

Este foarte important să renunți la lucrurile inutile. Vei avea mai mult loc, dar vei putea și să scoți în evidență toate obiectele preferate.

Pentru a putea folosi fiecare centimetru pătrat din apartamentul tău poți opta pentru mobila realizată pe comandă. Astfel, vei aduce și un plus de personalitate locuinței tale. Poți alege un model de pat care să fie prevăzut cu mai multe sertare pentru a depozita așternuturi, pături etc.

Rafturile pe care urmează să așezi cărțile sau alte obiecte decorative pot fi amplasate pe toată înălțimea unui perete.

O altă soluție pentru a crea mai mult spațiu este aceea de a construi un podium. Este o variantă șic, o variantă care îți oferă posibilitatea de a te bucura de două camere într-una. De exemplu, o sufragerie poate fi împărțită între un loc de relaxare și un birou.

Un accesoriu decorativ pentru o suprafață mai mare este oglinda. Așadar, poți alege diverse modele care să se potrivească stilului de amenajare pentru care ai optat. Acestea pot fi amplasate în toată locuința – hol, baie, dormitor etc.

În galeria foto vei regăsi câteva imagini care să te inspire să amenajezi un apartament ceva mai mic.

Sursă foto: https://www.facebook.com/unmillondeideass/

 

 

 

 

 

Related posts

Ce ar trebui să știți înainte de a decora camera copiilor. Cunoașteți cele 4 elemente după care se clasifică zodiile?

Adina Meyers

Accesorii care nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa moderna

Adina Meyers

Cum platesti mai putin pentru eleganta?

Adina Meyers