Amenajari Exterioare

Si piscinele sunt de mai multe feluri

Locuiti la curte? Va doriti o piscina? Dar  nu una oarecare? Atunci, trebuie sa stiti ca exista mai multe modalitati prin care va puteti bucura de o piscina originala. Printre elementele care ofera distinctie unei piscine se numara forma, finisajele, dotarile suplimentare, cum ar fi jacuzzi, iluminatul si nu numai.

Daca doriti o piscina unicat, atunci trebuie sa contactati un constructor (optati pentru unul autorizat si care sa aiba un portofoliu convingator, daca doriti sa fiti siguri de calitatea lucrarilor). Numai asa puteti avea o piscina de forma si dimensiunile (adancime, latime, lungime) dorite.

In cazul in care va puteti permite financiar aceasta optiune, probabil ca o piscina construita exact dupa specificatiile dvs. (sau ale peisagistului) este cea mai buna alegere (nu degeaba piscina din beton armat este considerata „clasica”!).

In felul acesta veti armoniza cu siguranta piscina cu gradina si casa dvs. In plus, puteti introduce elemente spectaculoase, care vor spori considerabil frumusetea curtii si, de ce nu, valoarea proprietatii. Un exemplu este piscina-cascada, in care apa cade dintr-un bazin intr-altul, ori piscina cu deversare.

Sursă foto: http://www.pinterest.com

Related posts

Idei de decorare pentru grădina ta

Adina Meyers

Unde amplasam si cum construim piscina

Adina Meyers

Idei pentru amenajarea unui spatiu destinat lecturii

Adina Meyers