Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Si o camera de camin poate fi aranjata cu stil

Fara nicio urma de indoiala decorarea unei camere de camin reprezinta un adevarat un test al rabdarii, iar asta nu doar datorita spatiului foarte limitat de care dispunem, ci si pentru ca, din moment ce aici o sa locuiti mai multe persoane, va fi putin mai dificil sa va puneti de comun acord asupra aspectelor care tin de amenajarile interioare. Totusi, nu putem spune ca e chiar o misiune imposibila, mai ales daca stii sa tii cont de cateva sfaturi simple, pe care le vom detalia in randurile urmatoare.

Studentii care traiesc la comun in caminele studentesti trebuie sa stie ca primul lucru pe care trebuie sa il faca in momentul in care si-au luat camera in primire este sa treaca la o igienizare obligatorie a acesteia. Fa o curatenie generala, iar daca peretii sunt vizibil degradati nu trebuie sa iti bati capul foarte mult cu repararea si zugravirea lor. De ce? Pentru ca intr-o astfel de situatie tapetul se poate dovedi cel mai bun prieten al tau.

De ce recomandam folosirea tapetului, in locul zugravirii peretilor? Pentru ca oricum nu vei petrece foarte mult timp in camera de camin, iar bataia de cap pe care o presupune zugravirea completa a peretilor nu este deloc justificata. Cel mai bine e sa apelezi la tapet, care e usor de instalat, nu creaza dezordine in timp ce il aplicam pe pereti si… vine intr-un numar mare de culori, texturi si forme. Este imposibil ca tu si colegii tai sa nu gasiti ceva care sa va placa si sa va faca placere de fiecare data cand va intoarceti de la cursuri.

Pentru ca spatiul avut la dispozitie nu este deloc unul generos, este recomandat sa nu fie ocupat tot cu paturi normale. Cel mai bine este sa iti indrepti atentia catre paturile suspendate, iar asta pentru ca ele ne vor ajuta sa profitam la maxim inclusiv de spatiul de care dispunem pe verticala. Putem profita la maxim de fiecare centimetru patrat al incaperii si prin folosirea la maxim a spatiului de sub pat. Acesta poate inlocui fara probleme sifonierul sau debaraua, mai ales daca patul este putin mai inalt. Exista chiar si modele care vin cu sertare gata incorporate, asadar daca vrei sa faci o investitie in unul acum este momentul.

Pentru obiectele pe care le vei folosi la comun cu colegii tai puneti bani la comun. In aceasta categorie de obiecte putem include fara probleme covoarele si draperiile. Nu alege ceva foarte pretentios, iar asta pentru ca modelele ieftine sunt mai mult decat suficiente. In alegerea draperiilor tine insa cont de faptul ca e necesar ca incaperea sa dispuna de cat mai multa lumina naturala. De ce? Pentru ca o camera luminata, oricat de mica este, va parea ceva mai spatioasa atunci cand ea este luminata in mod corespunzator. Profita asadar la maxim de pe urma acestui mic artificiu de design.

Coltul liber existent in camera de camin poate fi si el folosit la capacitate maxima. Cum? Pai… de exemplu aici poti instala niste rafturi care sa fie placute ochiului si pe care sa le folosesti pentru a-ti pune cartile, plante sau poze inramate si asa mai departe.

Related posts

Amenajeaza-ti gradina in stil personal, pentru ca tu sa te simti bine

Adina Meyers

Baie în stil rustic

Adina Meyers

Cum sa alegi cele mai potrivite garduri electrice pentru siguranta animalelor tale

Adina Meyers