Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Si o baie mica poate fi amenajata asa cum iti doresti

Cand ai de amenajat o baie foarte mica, te intrebi cum poti personaliza un astfel de spatiu atata timp cat nu-ti permite decat integrarea utilitatilor absolut necesare.

Ei bine, in acest caz, poti sa te „joci” cu materialele, texturile si culorile. Suntem siguri ca nu te-ai gandit la finisarea baii „in valuri”, adica pereti acoperiti partial cu un material de finisaj (de exemplu, mozaic) si partial cu altul (vopsea, tencuiala decorativa). Tot la capitolul finisaje, mai lansam o propunere: placi ceramice in culori contrastante sau de tip „tabla de sah”. Desi contrastul alb-negru este cel mai impunator, poti alege si alte combinatii: alb-maro, alb-rosu etc.

Recunoastem ca obiectele decorative au un rol important in amenajarea baii, insa daca nu mai exista loc pentru ele, axeaza-te pe obiecte sanitare cu design inovator. Poti alege obiecte sanitare subdimensionate,  dar poti opta si pentru modele cu forme rotunjite sau atipice, astfel incat sa oferi o nota de originalitate baii.  Si aici putem da drept exemplu cada in forma de barca sau lavoarul pe suport cub.

In galeria foto vei descoperi si alte idei interesante de amenajare a bailor mici, care te pot inspira in gasirea celei mai bune variante pentru baia ta.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Un decor care te incarca cu energie

Adina Meyers

Mai, luna cireșelor timpurii

Adina Meyers

Sfaturi utile pentru amenajarea unei bai

Adina Meyers