Home

Si frigiderul poate fi decorat

Frigiderul este unul dintre cele mai mari aparate electrocasnice din bucatarie, iar integrarea sa in decor din punct de vedere estetic poate da batai de cap. In randurile urmatoare vei descoperi cateva idei prin care poti transforma frigiderul intr-un interesant punct de atractie.

Majoritatea frigiderelor actuale sunt albe sau gri. Mai rar intalnim frigidere roz, rosii sau negre. Chiar daca modelele de ultima ora au un design elegant si interesant, culoarea banala reprezinta, de cele mai multe ori, motivul pentru care nu este perceput ca un element estetic in decor.

Cu putina imaginatie, frigiderul poate fi „convertit” intr-un element de design interesant si spectaculos. Daca din punct de vedere cromatic face discrepanta cu celelalte elemente de decor, il poti vopsi in orice culoare iti doresti sau il poti picta. O alta varianta o constituie acoperirea sa cu autocolante.

In cazul in care doar usa frigiderului este la vedere, o poti decora cu diverse obiecte: rame foto, poze, litere/cifre sau decoratiuni cu magnet, stickere cu flori sau animale, tablite cu mesaje, plante etc.

Ideea e ca in doar cateva clipe poti da o noua „fata” frigiderului, care sa fie in ton cu designul bucatariei si personalitatea ta. In galeria foto vei descoperi cateva modalitati de decorare a acestuia.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

Related posts

Cum amenajezi casa de vacanță

Adina Meyers

Advertorial: Instal Montaj Fire Solutions – servicii de stingere incendiu

Adina Meyers

Un nou mod de a cumpăra anvelope

Adina Meyers