LifeStyle

Show HOT pregatit de Corina pentru Revelion

Corina este una dintre cele mai provocatoare cantarete de la noi si se numara printre artistii care stiu sa incinga atmosfera la concertele ei.  Artista impresioneaza intotdeuna prin atitudinea sexy, debordanta, prin exuberanta, dar si prin ritmicitatea pieselor ei.

Pentru petrecerea de Revelion de la Jubile the Ballroom acesta lucreaza de cateva saptamani, alaturi de dansatoarele sale, la un show hot, cu "accesorii" inedite si miscari electrizante. Corina promite un show total si garanteaza chiar in noul ei hit ca ea este “Tot ce ti-ai dorit”: “Da-mi te rog aceasta noapte … Da-mi aceasta zi … Si-ti voi demonstra ca … Eu sunt tot ce ti-ai dorit.”

Daca vrei sa te distrezi pe cinste, cheama-ti prietenii la Jubile sa intrati impreuna in 2018 pe ritmurile  pop ale Corinei, intr-un show LIVE de sarbatoare, cum numai ea stie sa faca, alaturi de dansatoarele ei super-sexy! Pretul unui bilet ultra all inclusiv este de 389 lei/persoana si include, pe langa programul artistic, un meniu premium, atent selectionat, tort, sampanie si bauturi alcoolice si non-alcoolice in regim de consum nelimitat.

 

Grabeste-te! Mai sunt cateva locuri libere!

 

Afla mai multe detalii AICI: http://revelion.jubile.ro/

Related posts

Recondiționare sau înlocuire turbină auto: care este cea mai bună soluție?

Adina Meyers

Floarea Pastelui – Fritillaria

Adina Meyers

A început ediția a doua de “Ora de Educație Rutieră la Liceu” în 10 licee din București

Adina Meyers