LifeStyle

Secretul curei de detoxifiere

Semne ca ai nevoie de o detoxifiere

Desi inca mai reverbereaza in mintea ta momentele frumoase petrecute alaturi de cei dragi, simti o stare de oboseala nejustificata, plictiseala, apatie sau energie scazuta. In caz ca ai pus totul pe seama reintoarcerii la munca, s-ar putea sa nu fie vorba de melancolie sau regretul vacantei de Craciun, ci mai curand de efectele unui organism obosit. Nevoia de un somn prelungit, intoleranta la alimente grase, problemele digestive, pierderea energiei, durerile de cap, iritabilitatea si nervozitatea, toate acestea sunt semne ca ai nevoie de o detoxifiere.

Dupa o serie de pacate culinare, organismul tau isi cere acum drepturile. Ajuta-l sa se curete de toxinele acumulate si da-i restart pentru a-ti recapata forta si a emana din nou bucurie.

Secretul curei de detoxifiere

Detoxifierea poate fi realizata prin mai multe metode: fie pe termen lung – cand iti stabilesti o alimentatie mai sanatoasa, fie pe termen scurt – cand optezi pentru o cura soc, bazata pe sucuri si smoothie-uri de fructe si legume. Indiferent de formula pe care o alegi, ai nevoie de un partener de nadejde care sa te ajute sa iti recapeti vitalitatea.

Cu presa de fructe si legume Infiny Press ZC500 de la Tefal poti realiza, usor si rapid, orice suc sau smoothie doresti. In mod silentios presa extrage cu pana la 35% mai mult suc, cu 30% mai multe vitamine si cu 75% mai multi antioxidanti comparativ cu un storcator de fructe centrifugal*. Cu ajutorul celor 3 orificii pentru alimentarea cu fructe si a celor 2 pahare de 1L (unul pentru suc, cu separator pentru spuma si unul pentru pulpa), Tefal Infiny Press iti serveste rapid si usor portia de vitamine si energie pentru a incepe ziua cu buna dispozitie.

Beneficiile detoxifierii

Sucurile pe baza de fructe si legume iti elibereaza organismul de toxinele acumulate din cauza unei alimentatii dezechilibrate, iar in acelasi timp vei observa o scadere in greutate si o piele mai luminoasa. In plus, studiile au demonstrat faptul ca detoxifierea imbunatateste concentrarea, creste nivelul de energie si imunitatea.

De ce fructe si legume proaspete?

De regula curele de detoxifiere sunt bazate pe sucuri din fructe si legume pentru ca acestea pot fi mai usor asimilate de catre organism, oferind rapid cantitatea de nutrienti necesara (in special vitamine, minerale si antioxidanti) pentru a te simti plin de energie si vitalitate. Este de preferat sa consumi alimente cat mai proaspete pentru a beneficia de toate calitatile nutritive oferite de acestea, lucru pe care Infiny Press de la Tefal poate sa il ofere datorita tehnologiei de presare la rece care va extrage tot ce este mai bun din ingredientele folosite.

Ai posibilitatea de a obtine suc din toate tipurile de fructe si legume… chiar si din verdeturi. Tu trebuie doar sa hotarasti reteta si sa introduci fructele si legumele, iar de restul se ocupă Infiny Press de la Tefal.

Tranforma-ti dieta de detoxifiere intr-o pauza delicioasa si bucura-te din plin de beneficiile sucurilor si smoothie-urilor din fructe si legume proaspete!

 

*test realizat de un laborator independent cu 1 kg de struguri pentru suc, 1 kg de portocale pentru vitamina C si 500g zmeura pentru antioxidanti in comparatie cu un storcator Tefal ZN65

Related posts

Deliciu de ciocolata

Adina Meyers

Legătura dintre umiditatea aerului și coronavirus. Ce spun imunologii

Adina Meyers

Primul Show Fashion în format video din România

Adina Meyers