Când vine vorba de scaunele de bucătărie prea puțini dintre noi le acordăm o atenție deosebită. De cele mai multe ori, scaunele de bucătărie sunt printre ultimele obiecte pe care le achiziționăm pentru bucătăriile noastre, asta dacă nu le moștenim sau le păstrăm pe cele vechi. Însă, trebuie să ții cont că și scaunele de bucătărie au, pe lângă un rol funcțional și unul estetic. Astfel, vei vedea în continuare că poți să scoți această încăpere din anonimat cu ajutorul scaunelor de bucătărie.

Scaunele de bucătărie de lemn pot fi prima alegere pe lista ta. Cele în culori naturale se potrivesc în majoritatea stilurilor de amenajare și le găsești în toate magazinele în diverse forme și mărimi, potrivite pentru întreaga familie. 

Uită de scaunele de bucătărie din inox. Acestea reprezintă varianta cea mai des utilizată de către români, însă prea puțini știu să le așeze în ambientul potrivit. Ca urmare, scaunele de bucătărie din inox nimeresc în bucătării în care nu se potrivesc. Inoxul, așa cum este el prezent pe piață în acest moment, are un aspect care amintește de terasele de la mare și nu vrei asta pentru bucătăria ta.

Scaunele de bucătărie cu huse sunt confortabile, mai ales dacă au pe șezut și un burete, iar marele lor avantaj este că te poți juca cu husele la nivel de culoare și imprimeuri după bunul tău plac și, mai ales, după gust. În acest caz, scaunele de bucătărie pot fi alese în orice culoare, căci tot interesul va cădea pe huse. Cu timpul, le poți schimba între ele, alterna, spăla la nevoie și modifica fără costuri foarte mari.

Scapă de monotonie și alege scaunele de bucătărie în modele și culori diferite. Este trendul momentului, iar dacă scaunele de bucătărie mai sunt și reciclate – împrumutate de prin vecini, de la prieteni sau din vechea bucătărie a bunicii – atunci fii sigur că nu vei da greș.

Într-o bucătărie cu mobilă modernă, poți alege liniștit scaune de bucătărie din material metalic (dar nu cu finisaj din inox) care vor da un plus de eleganță acestui spațiu în care îți petreci atât de mult timp. Scaunele de bucătarie metalice sunt ideale și într-un decor industrial.

Sursa foto: http://www.pinterest.com

Related posts

Au renunţat la vilă pentru un penthouse

Adina Meyers

Cum să alegi o canapea pe colț: 4 sfaturi practice

Adina Meyers

Stilul Victorian, innobileaza orice casa

Adina Meyers