LifeStyle

S-a lansat thelightdesign.ro, revista online dedicata luminii

Miercuri, 16 martie, s-a lansat revista online The Light Design, revista dedicata in intregime luminii si rolului acesteia in domeniile creative.

The Light Design vine in intampinarea tehnicienilor, designerilor, arhitectilor, artistilor si tuturor celor din meseriile creative. Articolele revistei analizeaza lumina in diferite ipostaze, de la lumina de concert si lumina de teatru, la rolul luminii in arta si arhitectura, dar si iluminat interior, rezidential, comercial si arhitectural.

Revista este impartita in mai multe categorii, dupa cum urmeaza: studii de caz; parte de analiza a aparatelor si a ideii din spatele luminii in teatru si industria muzicala si in zonele mai sus mentionate; interviuri cu producatori, regizori si coregrafi; recomandari de conferinte, teatru, concerte si expozitii; articole tematice.

Printre primele articole se numara interviuri cu Razvan Mazilu – coregraf, Andrei Popea – Director General Five`s International, Catalin Davidescu – fondator Dark Side Entertainment, dar si o analiza a luminii pentru concertul Vita de Vie 20 de ani si pentru musicalul West Side Story de la Teatrul Odeon.

Autorii provin din domenii creative si au experienta de peste zece ani in domeniile in care activeaza. Revista este in format online si poate fi accesata gratuit la www.thelightdesign.ro, iar articolele si interviurile sunt publicate bilunar. 

Related posts

Wizz Air anunță o nouă rută București-Palma de Mallorca. Zboruri de două ori pe săptămână

Adina Meyers

Desert: inghetata de afine

Adina Meyers

Cesarom va investi 14 milioane de euro in fabrica de la Cluj Napoca in urmatorii 3 ani

Adina Meyers