De multe ori, pavarea unei curti este privita ca un proces simplu şi banal, pavajul gri ciment fiind considerat o optiune „la indemana”. Exista insa solutii de insufletire a spatiului care urmeaza a fi amenajat prin detalii care pornesc de la folosirea combinatiilor de culori pana la imbinarea diverselor modele de pavaj. Iata 4 ponturi in obtinerea unei amenajari cu personalitate!

Tesaturi” din pavaj

Unul din modurile in care va puteti personaliza curtea este prin combinarea a doua modele de pavaj. Pavajul Patrat P2 de la Elis Pavaje este un model versatil, avand ca trasatura remarcabila dimensiunea redusa a dalelor de forma regulata, care confera libertatea de a fi combinat uşor cu alte modele şi de a amenaja in special spatii rectangulare, oricat de neconventionale ar fi. Pentru mai mult dinamisn, specialiștii Elis Pavaje va recomanda asocierea cu modelul Patrat P1 sau Dreptunghi D5, in diverse combinatii de culori. Un model deosebit se poate obtine spre exemplu prin imbinarea Dreptunghiului D5, de culoare galbena, cu Patratul P2, de culoare antracit. Astfel, spatiul exterior va capata acea nota de culoare şi de personalitate, cu un interesant aspect de „tesatura din pavaj”.

Tonuri de gri

Daca sunteti adeptul unui stil modern, minimalist şi vreti sa-i conferiti personalitate spatiului dumneavoastra intr-un mod discret, va recomandam o pavare in tonuri de gri. Pavajele Trenova Dreptunghi şi Trenova Romb sunt doua modele deosebite, dalele sale putand fi montate in mai multe moduri, iar dispunerea haotica a amestecului de nuante care le compun , creaza un joc de culori rafinat. Prin aspectul cromatic şi prin forma regulata a dalelor, va puteti crea un spatiu modern, structurat şi bine organizat, elegant şi intotdeauna unic.

Pete de culoare

Patarea” suprafetei cu pavele de o culoare aflata in contrast cu cea alesa pentru amenajare, este un alt detaliu care insufleteşte spatiul amenajat, acestea putand fi dispuse atat regulat cat şi dezordonat. Optati pentru modelul Umbra Dreptunghi , un pavaj cu aspect mat şi catifelat, care induce o senzatie de ordine, armonie şi echilibru in spatiile moderne in care este utilizat. Pentru un design contemporan cu totul special, alegeti nuanta antracit, “presarata” pe alocuri cu dale in nuanta alb-crem – o combinatie originala pentru o personalitate indrazneata, plina de stil .

Combinatii de materiale

Nu in ultimul rind, pentru un plus de originalitate in design, pavelele pot fi combinate şi cu alte materiale destinate pavarii, cum ar fi granitul, piatra cubica, calupuri, piatra de riu, etc. Realizarea unor linii din piatra cubica, de dimensiuni mici, pe o suprafata pavata cu modelele P3 sau P4, este un detaliu care inspira vitalitate, continuitate şi naturalete.

Portofoliul Elis Pavaje va pune la dispozitie o gama variata de modele şi culori, dintre care va puteti alege combinatia preferata, in acord cu personalitatea!

In perioada 6 mai – 30 iunie, modelele Rustic, Patrat P4 Rustic, Maris şi Pietra pot fi achizitionate la promotie, cu TVA-ul de 24% cadou. In plus, pentru fiecare 10 mp achizitionati primiti bonus la alegere o jardiniera J2 sau doua jardiniere J1, culoarea maro. Produsele din promotie sunt accesibile clientilor din toata tara printr-o retea vasta de distribuitori. Mai multe detalii aflati pe http://www.elis.ro/promotie-elis-pavaje/

 

 

Related posts

Tendințe în construcția ansamblurilor rezidențiale pentru finalul anului 2018

Adina Meyers

Cum amenajezi camera copiilor la mansarda in functie de varsta

Adina Meyers

Sfaturi foarte bune pentru constructia unei case

Adina Meyers