Hidroizolatiile reprezinta o solutie necesara pentru a asigura protectia suprafetelor pe care sunt aplicate si pentru a reduce deteriorarea in timp.

Lucrarile care au la baza hidroizolatii poliuretanice sunt proiecte complexe si avansate care garanteaza rezistenta mecanica si termica a suprafetelor, datorita proprietatilor mecanice si fizice ale membrane poliuretanice.

Un astfel de proiect poate fi realizat de specialistii companiei Milucon care domina piata de hidroizolatii cu lucrari de amploar si superioare, din punct de vedere calitativ.

Cei care au beneficiat de serviciile profesionale Milucon iti recomanda cateva dintre cele mai avansate proiecte din portofoliul impresionant al companiei.

      –   Hidroizolatii fundatii si subsoluri

Hidroizolarea este un pas esential in constructia unei cladiri deoarece mentine structura de rezistenta si garanteaza siguranta locuitorilor.

De asemenea, creste rezistenta structurii si pastreaza calitatea in timp, impiedicand riscurile de indundatii sau de patrundere a apei prin tavan, pereti sau podea.

Daca aceste elemente sunt bine protejate de intruziunea nendorita a apei, daunele precum umeazeala, ruginirea sau deteriorarea instalatiilor electrice sunt evitate complet.

Totodata, pe langa faptul ca este o metoda de protejare a integritatii structurilor care fac parte din constructie, contribuie la prevenirea problemelor de sanatate.

Hidroizolatiile preintampina dezvoltarea igrasiilor si a bacteriilor pe pereti sau la imbinarea acestora. Astfel de micro-organisme cauzeaza probleme serioase de sanatate precum alergii, astm sau slabirea sistemului imunitar.

Un astfel de sistem reduce costurile de intretinere prin diminuarea costurilor necesare reparatiilor. Cand cladirea este lipsita de probleme, costurile pentru intretinerea ei sunt mai mici.

      –   Hidroizolatii poliuretanice

Acest tip de hidroizolatie are la baza rasini poliaspartice, poliuretanice sau de vopsire poliurea care confera rezistenta si durabilitatea suprafetei.

Printre avantajele hidroizolatiilor cu membrane poliuretanice, echipa de experti Milucon garanteaza: 

      –   Usurinta in aplicare (cu pensula sau trafeletul);

      –   Uscare rapida datorita umiditatii din aer;

      –   Acoperire uniforma;

      –   Etansare desavarsita;

      –   Eficienta si rezistenta in timp a proiectului realizat;

      –   Rezistenta termica si mecanica, in special impotriva factorilor climatici daunatori si razelor UV;

      –   Suprafete care se remarca prin omogenitate si netezime;

      –   Metoda de aplicare avansata care inlatura aspectul inestetic al urmelor de la imbinari.

      –   Pardoseli poliuretanice

Compania Milucon realizeaza proiecte din gama pardoseli lichide. Printre acestea se numara si pardoselile poliuretanice care au la baza un amestec format din rasini poliuretanice si cimenturi special destinate pentru acest tip de proiecte.

Acestea sunt ideale pentru terenurile de sport sau pistele de atletism datorita rezistentei de care dau dovada si riscurile reduse de accidentare.

De asemenea, elasticitatea acestui tip de pardoseala le face potrivite pentru camerele de congelare, unde temperaturile sunt deosebit de scazute.

Echipa de experti Milucon accepta orice provocare si are capacitatea de a adapta metoda de turnare a pardoselilor in spatii care se evidentiaza printr-o configuratie neregulata.

Date de contact

Inginerii din echipa Milucon utilizeaza tehnici specializate, utilaje si echipamente performante pentru a duce la indeplinire cele mai complexe proiecte.

Colaborarea cu producatori de materiale de calitate asigura succesul fiecarei lucrari realizate.

Viziteaza website-ul www.milucon.ro si alege din gama vasta de servicii promovata de Milucon cele mai bune solutii pentru proiectul tau.

Adresa: Strada Drumul Taberei 87A, Bucuresti 61371

E-mail: office@milucon.ro

Telefon: 0766 419 049

Related posts

Cum faci din demisol un spatiu confortabil de locuit?

Adina Meyers

PowerDoor, usile de garaj care produc energie pentru casa

Adina Meyers

Soluții pentru un climat interior optim în timpul verii

Adina Meyers