LifeStyle

Revolutie in hairstyling: Rowenta lanseaza platforma de tutoriale video Style Me Up!

Rowenta lanseaza platforma Style Me Up!, unde orice fashionista gaseste inspiratie si sfaturi utile pentru coafuri statement, ce vor atrage fara indoiala toate privirile.

Pentru majoritatea femeilor, stilizarea parului intr-o zi obisnuita inseamna cel mult un coc rasucit in graba sau un clasic pony tail. Prin noua platforma Style Me Up!, specialistii Rowenta aduc un strop de glamour in viata femeilor si revolutioneaza coafatul zilnic.

Cum functioneaza?

Platforma este usor de utilizat, astfel ca poti alege coafura preferata in trei pasi simpli. Trebuie doar sa selectezi lungimea, tipul de par si stilul dorit. In functie de aceste optiuni, Style Me Up! genereaza mai multe posibilitati de hairstyling.

Fiecare varianta este insotita de tutorialele video, care te ajuta sa obtii un look perfect, intr-un timp scurt si cu minimum de efort.

Style Me Up! este totodata un consultant de incredere in materie de fashion. Pentru fiecare coafura aleasa, platforma sugereaza si vestimentatia potrivita. Platforma este disponibila aici: stylemeup.rowenta.ro.

 „Rowenta a dezvoltat o gama de produse inovatoare, care le ajuta pe femei sa obtina rezultate spectaculoase in fiecare zi. Style Me Up! vine in completarea acestor produse, fiind o sursa excelenta de inspiratie pentru crearea unui look original, dintr-o rotire de perie! Ne dorim ca Style Me Up! sa devina prietena de nadejde la care apelezi ori de cate ori ai nevoie de un sfat in materie de stil”, spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB Romania.

Look de coperta chiar daca nu esti fotomodel! 

Oricat te-ai stradui, nu poti crea o coafura impecabila fara un echipament profesionist. De aceea, pe platforma Style Me Up! vei gasi instrumentele ideale pentru realizarea unui look de catwalk:

– Peria Brush Activ’ Nano Smart este o perie rotativa cu aer cald, ultra-compacta, care coafeaza parul in timp ce il usuca, oferind rezultate profesionale in timp scurt.  

– Uscatorul Infini Pro este un uscator de par cu motor AC profesional, o putere de 2.200 W si concentratoare inguste de 6 mm si 8 mm, special concepute pentru a da volum de la radacina, in timp ce functia de ionizare lasa parul neted si stralucitor.

– Setul de styling Multi Glam este un set alcatuit dintr-o perie cu aer cald si mai multe accesorii, pentru un look glamour, indiferent de tipul de par. 

– Peria Brush Activ’ Volume & Shine confera parului volum si stralucire datorita celor doi generatori de ioni care impiedica electrizarea si efecul de par rebel. Prevazuta cu 2 tipuri de perii pentru maxima eficienta indiferent de lungimea parului, peria ofera multiple variante de coafare rapida, de la varfuri intoarse la bucle lejere. 

Related posts

Magneziu de nota 10!

Adina Meyers

Cadouri personalizate, cadouri unice pentru frați și surori

Adina Meyers

Ustensile si accesorii indispensabile in bucatarie

Adina Meyers