LifeStyle Retete

Rețeta zilei: ciorbă de burtă

Continuăm seria rețetelor testate și garantate de cititori! Astăzi, doamna Stănilă Naty Mihaela, din Buzău, ne recomandă rețeta cu care nu dă niciodată greș: ciorbă de burtă.

„Încă de la prima încercare mie mi-a reusit ciorba de burtă. Îmi place mult de tot, chiar și când merg vara pe litoral comand această ciorbiță de burtă”, povestește Naty Mihaela.

„Eu o prepar cu morcov răzuit și oase de vită. Folosesc burta prefiarta,o opăresc în apa unde au fiert oasele de vită 30 de minute. Într-un alt vas amestec 200 gr smântână cu o lingură de făină și un polonic de supă în fierbere, având grijă să nu se formeze cocoloașe.Turnăm amestecul în oala cu ciorbă și mai lăsăm 20 de minute. Adăugăm morcovul răzuit, amestecăm și îl lăsăm până devine translucid, apoi oprim focul. Adăugăm ardeiul iute, trei linguri de oțet, usturoiul pisat și amestecăm bine până se omogenizează compozitia. Apoi o adăugăm în ciorbiță.”

Poftă bună!

Dacă și tu ai o rețetă cu care nu dai niciodată greș, și vrei s-o faci cunoscută, trimite-ne o fotografie cu preparatul și datele tale – nume complet, oraș – la adresa de e-mail: casamea@hiparion.com, iar noi o publicăm!

Related posts

Karim Rashid la Bucuresti

Adina Meyers

Tipuri de lentile de contact și cui le sunt recomandate

Adina Meyers

Show-room exclusivist, unic in Europa de Sud-Est, deschis in Bucuresti

Adina Meyers