Acoperisul casei este foarte important pentru confortul tau si al familiei tale. El este cel care protejeaza casa de toate intemperiile (ploaie, zapada, caldura, frig, etc.) care apar peste ani iar deteriorarea lui provoaca neplaceri intregii familii.

Acoperisul imbina atat partea estetica cat si pe cea tehnica, astfel ca atunci cand renovarea acoperisului se impune trebuie sa se opteze pentru material luand in calcul calitatea, functionalitatea, estetica si preturile materialelor. In acelasi timp este nevoie ca sistemul de invelitoare sa fie complet pentru asigurarea celei mai bune rezistente in timp.

La renovarea acoperisului trebuie sa se tina cont de executia in conditii optime si conforma cu indicatiile de montaj oferite de catre producator.  Alegerea unui specialist pentru renovarea invelitorii duce, impreuna cu prevederile anterioare, la realizarea unui acoperis perfect din toate punctele de vedere.

Vezi video aici cu declaratiile domnului Terhes Dragotin din Zalau, judetul Salaj, de ce ales tigla ceramica Tondach pentru renovarea acoperisului. https://youtu.be/xvD7D_8ZrMI

Cand ne dorim sa incepem un proiect de renovare acoperis trebuie sa luam in considerare toate aceste aspecte inainte de a demara proiectul.

Exista doua situatii in urma carora se face repararea acoperisului: 

·      Elementele acoperisului prezinta semne de deteriorare datorate actiunii unor factori de natura fizica – este de preferat sa se intervina in acest punct pentru a evita deteriorarea inclusiv a structurii si a finisajelor din interior, ceea ce se traduce in costurile suplimentare cu reparatii;

·      Elementele invelitorii prezinta semne de deterioara cauzate de imbatranirea materialelor. In acest moment este important sa verificati si structura acoperiului pentru a va asigura ca va sustine noua tigla ceramica. 

Avantajele unei renovari sunt legate de:

·      Reducerea costurilor;

·      Siguranta si protectie impotriva intemperiilor;

·      Confort in propria casa;

·      Modernizarea locuintei din punct de vedere vizual.

 

Descopera toate modelele de tigla ceramica Tondach, in culori si texturi variate pe

https://wienerberger.ro/produse?wb_condition=ProductType:1366404500002

Related posts

Termoizolarea cu rigips a balconului

Adina Meyers

Soluții de întreținere pentru utilajele agricole pe timp de iarnă

Adina Meyers

Pentru teren mic și îngust: proiect de casă tradițională

Adina Meyers