Sosirea primavarii aduce cu sine si o serie de lucrari de intretinere a casei. Una dintre aceste lucrari este renovarea acoperisului.

Asteptarile dn partea materialelor de constructii cresc continuu, nu doar in ceea ce priveste rezistenta la intemperii, dar si in ceea ce priveste durabilitatea in timp, impactul acestora asupra mediului, eficienta energetica si estetica.

Un acoperis ceramic montat corect, poate reduce costurile de energie cu pana la 20%. Tigla ceramica, folosita ca material pentru constructia acoperisului, a evoluat in timp si raspunde cu succes asteptarilor crescute ale beneficiarilor si noilor tendinte.

Din punct de vedere ecologic, tiglele ceramice Tondach au un avantaj considerabil, acestea fiind fabricate din materiale naturale, prin arderea la peste 1000°C. Tigla ceramica asigura confortul termic propice de care avem nevoie indiferent de anotimp. In plus sunt si economice, deoarece in estimarea valorii unui acoperis hotaratoare este durata sa de viata si nu costurile create la momentul achizitiei sale.

Sistemul complet de la Tondach vine in intampinarea tuturor gusturilor prin gamele sale de produs: Design, Clasic, Traditional, Mediteranean si Optim.

Descopera tigla ceramica Tondach de la Wienerberger pe: https://wienerberger.ro/produse?wb_condition=ProductType:1366404500002

Related posts

Soluții pentru un climat interior optim în timpul verii

Adina Meyers

GEZE asigură accesul în siguranță pentru oaspeții hotelului Courtyard by Marriott

Adina Meyers

Cum se execută frezarea plăcilor cu o mașină profesională

Adina Meyers