Fiind un domeniu dezvoltat cu impact puternic in ultimii ani, numarul producatorilor si furnizorilor de ferestre termopan a crescut considerabil, insa produsele si serviciile de montare nu sunt intotdeauna calitative.

Pentru ferestre cu geamuri termopan si garnituri feronerie de calitate care imbina designul placut cu functionalitatea specifica acestor sisteme de ferestre este nevoie sa ne informarmam in prealabil si sa analizam prestigiului companiei furnizoare.

Constructii noi sau proiecte de renovare – Servicii complete pentru montarea sistemelor PVC si termopan

Atunci cand sunteti in cautarea geamurilor pentru proiectele de constructii desfasurate, principalul scop consta in efectuarea unor lucrari de calitate care sa dureze cat mai multi ani.

– Informati-va corect pentru a face alegerile potrivite – Montarea acestor sisteme de ferestre se efectueaza in Romania de peste 10 ani, insa majoritatea clientilor nu cunosc detalii legate de raportul calitate – pret si aleg deseori produse ieftine, dar care nu prezinta atributele de etanseitate sau protectie fonica si termice caracteristice.

O investitie redusa in prezent poate inseamna costuri ulterioare pentru reparatii si verificari;

– Ferestrele termopan de calitate trebuie sa reziste peste 20 de ani – Pentru a beneficia de toate caracteristicile speciale si performanta conferite de sistemele de ferestre termopan, compania cu care alegeti sa colaborati trebuie sa aiba credibilitate prin proiectele optime realizate si materialele utilizate pentru fabricarea si asamblarea ferestrelor comandate.

Compania SECURIT utilizeaza sticla prelucrata in atelierele proprii, iar restul materialelor necesare sunt importate de la furnizori de incredere cu care se afla in parteneriate consolidate de-a lungul anilor.

Avantajele produselor achizitionate din cadrul fabricii SECURIT sunt:

– Peretii profilelor trebuie sa aiba grosimea necesara;

– Garniturile trebuie sa fixeze geamul;

– Sistemele de inchidere sa fie usor de operat si sa se mentina la calitatea initiala dupa nenumarate cicluri inchidere / deschidere.

Tineti cont de sfaturile de intretinere

Chiar si in cazul celor mai performante sisteme, beneficiarilor li se recomanda sa tina cont de cateva sfaturi esentiale de intretinere.

Etanseitatea caracteristica face ca geamurile termopan sa favorizeze condensul, fenomen care poare fi eliminat prin lucrari corecte de montaj.

Echipele de experti va vor detalia sfaturile necesare pentru curatarea optima si intretinerea periodica, astfel incat calitatea ferestrelor sa fie mentinuta timp indelungat.

Fie ca achizitionati geamurile termopan pentru finisarea constructiilor noi sau sunteti in plin proces de renovare, este important sa vizati calitatea ridicata.

Ferestrele termopan se impart in mai multe categorii, in conformitate cu amplasarea locuintei dvs:

– Locuinte amplasate in locuri insorite – Ferestrele termopan comercializate si instalate de expertii SECURIT protejeaza impotriva razelor UV;

– Locuintele amplasate in locuri umbroase necesita reducerea coeficientului de transfer termic, pentru care sunt recomandate geamurile termopan cu 3 sau mai multe foi de sticla.

Sistemele de geamuri termopan sunt fabricate pentru sporirea confortului termic, reducandu-se in acest mod si cheltuielile la facturile de energie electrica si gaz.

Reducerea zgomotului exterior reprezinta de asemenea un atribut de exceptie conferit de aceste geamuri realizate cu materiale rezistente, de cea mai buna calitate: geamul utilizat, materialele pentru tamplarie si coeficientul de izolare al acesteia, elementele de feronerie si alte particularitati specifice de care specialistii SECURIT tin cont in procesul de fabricare.

Date de contact

– Telefon – 021 321 31 77

– Website https://www.securitinternational.ro/

– E-mail – office@securitinternational.ro

– Adresa – Str.Agricultori, Nr. 113, Sector 2 – Bucuresti

Related posts

8 idei practice şi decorative pentru separarea spaţiilor

Adina Meyers

Porotherm 36,5 TermoPlus – bloc ceramic cu vata minerala bazaltica

Adina Meyers

Proiect de casă mică: suprafața utilă 110.86 mp

Adina Meyers