Amenajari Interioare

Proiectoarele cu LED sunt foarte versatile. Iata de ce

Proiectoarele cu LED sunt foarte versatile, fiind proiectate pentru a satisface diverse cerințe de iluminare cum ar fi iluminatul fațadelor ale clădirilor, terenuri de sport,locuri de parcare, spații industriale de interior/exterior, suplimentare iluminare la supravegherea video, etc.

Dacă sunteți în căutarea unei surse de lumina pentru exterior, LED-ul este varianta cea mai fiabila si economica in acest moment. De ce? Iata mai jos cateva motive:

1) LED-urile durează până la zece ori mai mult decât alte tipuri de becuri. Timpul de viață al LED-urilor variază de la 50.000 la 100.000 de ore.

2) Un proiector cu LED este cu 90% mai eficient decât alte tipuri de proiectoare (halogen sau incandescenta).

3) Sursele de lumina standard emit cantități importante de căldură, ceea nu se aplica in cazul LED-urilor.

4) Becurile cu LED-uri sunt mai rezistente la socuri decât celelalte tipuri de becuri, deci se sparg mai greu.

5) Becurile LED sunt mai luminoase, mai stralucitoare, în timp ce temperatura de culoare poate fi cuprinsa intre 4000k si 7000k.

6) Proiectoarele cu LED pentru exterior sunt rezistente la intemperii. Aceste tipuri de sisteme de iluminat sunt construite astfel incat sa poata fi montate in exterior, avand gradul de protectie la intemperii IP65.

Pe site-ul magazinului online www.comenzi.ro gasiti proiectoare cu LED de înaltă calitate la prețuri accesibile, astfel încât să vă puteți bucura de iluminare superioară. Fiind importator direct, Comenzi.ro va ofera o varietate de modele cu sau fara senzor de miscare la cele mai bune preturi, atat pentru consumatorul final cat si pentru revanzatori.

Proiectoarele cu LED nu oferă doar iluminare de înaltă performanță, ele combină funcționalitatea cu eficienta, fără a compromite estetica și fiabilitatea.

Related posts

Cum să alegeți primul pat pentru copilul dumneavoastră

Adina Meyers

Iata cateva idei pentru telefoanele vechi

Adina Meyers

Casa la tara, simpla, dar spectaculoasa

Adina Meyers