LifeStyle

Proctinum cremă – un nou dispozitiv medical împotriva hemoroizilor!

Redescoperă confortul personal de dinaintea acestei afectiuni fiziologice cu Proctinum cremă!

 

Deși încă reprezintă un subiect tabu, iar cei care se confruntă cu hemoroizii simt pe propria piele disconfortul, această afecțiune este extrem de răspândită. Incidența apariției hemoroizilor în timpul sarcinii sau după naștere este ridicată, iar peste jumătate din populația cu vârsta de peste 50 de ani se confruntă cu această situație neplăcută.

 

Dacă ești în căutarea unui tratament pentru ameliorarea durerii provocate de hemoroizii interni sau externi, dar și pentru reducerea disconfortului în zona anală și perianală cauzat de simptome precum iritația, pruritul și senzația de arsură, atunci poți încerca noul produs Proctinum cremă sub formă de emulsie cu aplicator.

 

Proctinum cremă, tratamentul pentru amelioarea hemoroizilor în timpul sarcinii sau postapartum

Nu ești singură în această situație! Hemoroizii nu reprezintă o afecțiune gravă, dar pot provoca dureri și disconfort. Cu toate acestea, poate fi prevenită și controlată prin menținerea unui stil de viață activ și prin remedii medicale care te pot ajuta să depășești această condiție. Cu Proctinum cremă vei putea elimina simptomele care, cel mai posibil, ți-au afectat în mod negativ stilul de viață și confortul, putând astfel să te concentrezi pe lucrurile importante din viața ta.

 

Rezultate vizibile

Ca un rezultat al multor cercetări, Proctinum cremă este un adjuvant specific eficient pentru ameliorarea simptomatică a hemoroizilor interni și externi și a iritației anale și la calmarea durerii, pruritului și a senzației de arsură. Produsul creează o barieră fizică care protejează țesutul perianal, reducând la minimum posibilitatea colonizării bacteriene și contactul cu materiile din mediu, care pot exacerba boala hemoroidală.

 

Datorită formulei sale, Proctinum cremă contribuie la refacerea fiziologică a zonelor afectate, are o acțiune protectoare, lubrifiantă și revigorantă. Chiar de la prima utilizare a dispozitivului medical Procticum cremă, zona tratată devine mai fină și hidratată, evitându-se apariția iritației și a fisurilor anale, susținând refacerea fiziologică.

Alege confortul și uită de durere! Alege Proctinum!

Related posts

Electrolux isi dezvolta brandul cu o noua identitate vizuala

Adina Meyers

Fragranite Plus sau protectie antibacteriana de pana la 99% pentru chiuvetele Franke

Adina Meyers

Marina Bay Sands, una din cele mai uimitoare construcții din lume

Adina Meyers