Amenajari Interioare

Primavara in designul de interior

De ce sa nu mizam pe sinceritate? Asociem primavara cu ideea de culoare, soare si renastere. E adevarat, totusi, este doar pe jumatate adevarat. De cele mai multe ori mai sunt cateva urme de zapada pe care le asteptam sa se topeasca si mai sunt cateva crengi care nu vor inca sa infrunzeasca. Asa ca mai bine sa fim sinceri, primavara este frumoasa, dar ii lipsesc inca verdele bogat si caldura constanta a verii. Primavara este undeva la jumatatea drumului intre iarna si vara, asa ca de ce sa nu o aratam la fel si in designul de interior? Va fi o abordare mai putin romantica, dar, cu siguranta, mult mai realista.

Foloseste nuante de gri si argintiu!

Nuantele de gri te vor ajuta sa aduci umbrele naturale ale primaverii in casa ta, in vreme ce argintiul va fi reprezentarea zilelor reci care nu sunt cu totul trecute.

Introdu elemente naturale!

Crengile asezate alaturi de obiectele elegante de sticla vor reflecta tensiunile grave ale primaverii. Un joc de lumina si intuneric capabil sa sugereze apropierea unui echilibru potential, un astfel de aranjament va accentua eleganta simpla a spatiilor minimaliste.

Elibereaza spatiul!

Suprafetele transparente si cu putere de reflexie  vor contribui la deschiderea spatiului sugerand dorinta unei orientari spre afara. Elibereaza toate spatiile, pe cat de mult posibil pentru a crea senzatia de interior proaspat si aerisit.

Adu putin soare inauntru!

Foloseste elemente care sugereaza caldura zilelor insorite. O perna galbena, auriu, un aranjament de masa in nuante pastel, draperii in culori calde si cateva imagini in verde crud ar putea fi exact ce-ti trebuie.

Adu un plus de vitalitate!

Si totusi, cand vorbim de primavara, nu putem evita sa nu-i dam creditul cuvenit. Unul dintre lucrurile pe care le-ai putea face ar fi sa asezi cateva plante sau flori naturale de primavara alaturi de suprafetele mai aride, amenajate cu grija anterior.

Schimbarea, singura constanta

Daca spatiul iti permite ai putea chiar folosi apa si pietre, doua materiale create parca pentru a sugera ca schimbarea este singura constanta. Si, in fond, care anotimp ar fi mai potrivit pentru a sugera aceasta idee, daca nu primavara?   

Descoperiti mai multe imagini in galeria foto!

Aceste idei au fost oferite de echipa Gavia Concept.

website: www.gaviaconcept.com

e-mail: hello@gaviaconcept.com

Telefon :  0765.431.481

www.facebook.com/GaviaConcept

 

 

Related posts

Design colorat pentru locuinta ta

Adina Meyers

Un Crăciun delicat şi tandru în mijlocul familiei

Adina Meyers

7 moduri rapide în care să-ți amenajezi apartamentul pentru mai mult spațiu

Adina Meyers