LifeStyle

Pregateste bucate gustoase cu CombiSteam Deluxe de la Electrolux

Perioada sarbatorilor aduce, pe langa multe cadouri, clipele dragi in care toata familia se aduna in jurul mesei. Pentru acele momente, trebuie sa te pregatesti temeinic pentru a asterne o masa imbelsugata, cu preparate alese, gustoase si pe placul tuturor.

Friptura si painea de casa: preparate in acelasi timp, in cuptorul CombiSteam Deluxe

In special in aceasta perioada a anului, folosirea eficienta a timpului este foarte importanta, pentru a putea sa termini in timp util toate treburile planificate si sa te bucuri de rezultate alaturi de cei dragi. De aceea, cuptoarele CombiSteam Deluxe sunt prevazute cu sistemul de incalzire UltraFanPlus, care permite gatirea uniforma a preparatelor, indiferent de nivelul la care sunt asezate tavile. Astfel, vei putea in acelasi timp coace painea si pregati friptura pentru masa de Craciun fara a-ti face griji pentru amestecarea aromelor, timpul alocat gatirii fiind astfel redus cu 20%.

Izolatia perfecta a cuptorului Electrolux scade consumul cu 20% fata de cel al unui cuptor din clasa A, asigurandu-te de pierderi minime de caldura. Astfel, procesul de gatire este mai rapid, temperatura din bucatarie nu va mai creste, iar preparatele sunt gata mult mai repede.

Avand cea mai mare tava de copt de pe piata si o capacitate de 73 l, in CombiSteam Deluxe vei putea pregati o friptura pentru toata familia, fara a-ti face griji pentru numarul portiilor de mancare. Tot ce-ti ramane de facut este sa alegi unul dintre cele 3 cicluri de gatire cu abur si unul dintre cele 100 de programe de gatit presetate, pentru a selecta timpul de gatit, functia si temperatura potrivite pentru preparatele pe care doresti sa le pregatesti. Combinand metoda gatitului traditional cu beneficiile aburului, in cuptorul CombiSteam Deluxe ingredientele isi vor pastra intacte savoarea, textura si aspectul. Astfel, tu vei gati intocmai ca bucatarii profesionisti, iar preparate puse pe masa vor avea o aroma aparte si vor fi pline de vitamine si nutrienti.

Pentru a te asigura ca friptura va fi preparata perfect, suculenta la interior si crocanta la exterior, poti folosi sonda FoodProbe, care va monitoriza temperatura din interiorul preparatului si va opri cuptorul cand mancarea este gata. De asemenea, daca invitatii intarzie, sistemul intermitent cu abur va pastra mancarea calda si pregatita pentru momentul potrivit.

Nu in ultimul rand, dupa pregatirea tuturor preparatelor, lasa curatarea interiorului si a tavii in care ai gatit in grija cuptorului CombiSteam Deluxe, deoarece este prevazut cu functie de autocuratare cu abur. Astfel, urmele vor dizolvate, iar tu vei termina treaba mai repede, pentru a te alatura familiei in jurul bradului.

In cazul in care doresti sa ii surprinzi pe cei dragi cu un preparat delicios, poti incerca sa pregatesti file de porc cu rozmarin:

Ingrediente:

800 g file de porc
4 crengute de rozmarin
2 catei mici de usturoi
500 g cartofi
60 g unt
2 cele
Sare si piper

Mod de preparare:

Spala bine cartofii si taie-i in 2. Toaca cepele
Asezoneaza file-ul de porc cu sare si piper, apoi sigileaza carnea cu putin ulei la temperatura ridicata
Unge tava cuptorului cu unt, adauga file-ul de porc, cartofii, ceapa, rozmarinul si usturoiul si adauga 2-3 bucatele de unt deasupra
Gateste preparatul in cuptorul preincalzit la 170°C (functia Abur 20% si caldura) timp de 30 – 40 de minute.

Gatitul de sarbatori devine mai placut, mai eficient si mai sanatos cu CombiSteam Deluxe de la Electrolux!

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Related posts

Tefal Pro Express Ultimate – cel mai puternic abur zi după zi

Adina Meyers

Lumini in noapte la Muzeul National de Arta al Romaniei

Adina Meyers

Franke lanseaza noul sistem Vintage pentru bucatarii inspirationale

Adina Meyers