LifeStyle

Praktiker – cadouri pentru toti clientii la aniversarea de 13 ani

Praktiker Romania aniverseaza anul acesta 13 ani de prezenta pe piata locala. Cu aceasta ocazie, brandul cel mai indragit de DIY si cu cea mai indelungata experienta in acest segment, lanseaza in perioada 19 august – 08 septembrie o ampla campanie prin care toti clientii care ii trec pragul sunt premiati.  

Astfel, la cumparaturi de minim 150 LEI in cele 28 de magazine Praktiker din Bucuresti si din tara, clientii vor primi la casa de marcat un tichet razuibil, cu castig garantat. Premiile sunt variate, de la autoturisme Opel Corsa si excursii in Turcia pana la cosuri de cumparaturi sau vouchere cadou. Cuantumul premiilor oferite se ridica la peste 600.000 LEI.

In plus, in aceasta perioada, Praktiker a pregatit oferte aniversare la peste 500 de articole de sezon, cu preturi exceptionale, cele mai bune de pe piata.

“In cei 13 ani de cand suntem aproape de romani am reusit sa crestem si sa ne consolidam relatia cu clientii nostri. Aceasta cred ca este, de altfel, cea mai mare realizare – faptul ca am castigat increderea romanilor si am devenit un partener de nadejde atunci cand vor sa isi transforme casa in acasa. Ne place sa spunem ca le-am fost alaturi de la inceput, cand inca conceptul de DIY nu era cunoscut in Romania, in momentele importante din viata lor – de la amenajarea unei noi case, la alegerea mobilierului pentru copii. Am incercat intotdeauna sa ii sustinem cu cele mai bune oferte si cu o paleta cat mai extinsa de produse. Ne dorim sa le rasplatim increderea printr-o campanie aniversara in concordanta cu asteptarile lor.” declara Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.

Clientii Praktiker beneficiaza de cele mai bune solutii financiare de pe piata, dezvoltate in parteneriat cu Banca Transilvania (12 rate fara dobanda), Bancpost, ERB Retail Services (intre 7-24 rate usoare, fara dobanda) , BRD Finance (12 rate fara dobanda), Cetelem (12 rate fara dobanda cu posibilitate de creditare in fiecare magazin Praktiker), Credit Europe Bank (14 rate fara dobanda) si Garanti Bank (18 rate fara dobanda). Totodata, clientii ERB Retail Services care fac cumparaturi la Praktiker in perioada campaniei de aniversare, vor primi automat 200 LEI pe cardul EuroLine – American Express pentru cumparaturi de peste 2000 LEI in 7-24 rate usoare.

Clientii Credit Europe Bank (CEB), care isi fac noi carduri de credit CardAvantaj in aceeasi perioada, vor primi vouchere cadou in valoare de 200 LEI.

Regulamentul integral al campaniei poate fi consultat in magazine si pe www.praktiker.ro.

 

Related posts

Top 4 idei de cadouri inedite pentru casa nouă

Adina Meyers

Inspirație internațională: HOME CINEMA, în subsolul casei tale

Adina Meyers

Black Friday la birouri!

Adina Meyers