LifeStyle

Povestea artei de a darui

Povestea brandului Cadolines incepe în ianuarie 2014, cand actualii proprietari ai brandului erau in vacanta in Malaezia. Momentul aterizarii intr-o destinatie exotica este intotdeauna plin de sperante si vise in imaginatia calatorului, iar momentul plecarii este unul de recunostinta pentru toate experientele traite si lucrurile frumoase vazute acolo. Deopotriva, nostalgia te incearca, cu gandul la cei dragi de acasa – cu care ti-ai dori sa impartasesti macar o bucatica din frumusetea locurilor din acel colt de lume.

Pentru actionarii Cadolines momentul plecarii din Kuala Lumpur a fost inceputul acestui brand; atunci cand se gandeau la cadourile pe care le-ar putea aduce acasa, prietenilor.

Se spune mereu ca alegem drept cadouri acele obiecte care ne plac si ne reprezinta pe noi. Dorim ca acestea sa aduca bucurie si placere, dar sa fie si amintiri frumoase si originale ale gestului nostru. Pentru ca isi vor petrece o viata mai scurta sau mai lunga in casa prietenilor nostri, de unde isi vor spune povestea. Dar, dincolo de aceasta, cu totii ne dorim sa putem oferi obiecte unice si speciale oamenilor importanti pentru noi. Pentru ca darurile nu sunt simple cadouri, sunt gesturi incarcate de semnificatie, de emotie si de valori. Era ceea ce cauta Cristina, cu gandul la cadourile pe care si le-ar fi dorit sa le aduca acasa, in Romania, familiei si prietenilor ei.

Nimic nu este intamplator, pentru ca in felul acesta a descoperit magazinul Royal Selagor, un brand cu o traditie de 130 de ani in realizarea artizanala a cadourilor de lux. A plecat cu bratele pline de obiecte elegante, emblematice pentru cultura asiatica prin migala detaliilor si a finisajelor. Create, finisate si gravate manual, au fost cele mai rafinate daruri pe care si-ar fi putut dori sa le faca. Si-a oprit cu greu si pentru ea un astfel de dar, si a ramas cu gandul la ele, timp de aproape un an. De atunci, cu fiecare ocazie din viata – botez sau nunta la care mergea, petreceri de Craciun sau aniversari ale prietenilor, primul ei gand era la acele cadouri unice care ii trecusera prin mana si ii ramasesera in suflet.

La inceputul anului 2015, gandul a prins un contur clar. Reprezentanta din Anglia a companiei malaeziene a sprijinit cu entuziasm ideea ca Royal Selangor sa existe si in Romania. Si asa, inspirati de Royal Selangor, si din dorinta de a oferi romanilor variante inedite pentru a face cadouri reprezentative si memorabile, le-a venit ideea de a crea un brand romanesc „umbrela”, care sa aduca pe piata branduri cu traditie indelungata din intreaga lume, incepand chiar cu Royal Selangor şi Comyns – un alt brand al grupului Royal Selangor. Pentru ca oamenii sa descopere arta de a darui, care presupune timp si atentie la ceilalti, devenind astfel memorabili in viata lor prin intermediul darurilor alese.

Brandul Cadolines este un concept care respira ideea ca a darui este o arta, iar emotia si valorile se pot transmite prin obiectele daruite. Atent alese, acestea pot sa ramana pe viata in casa si in gandul unui om special pentru noi. Ele pot fi inceputul unei frumoase prietenii, dar si continuarea unei relatii intr-un mod si mai trainic, personal, valoros prin emotiile si valorile transmise – respect si recunostinta.

Cadolines ne invita astazi sa alegem ceva durabil si cu traditie, pentru cei in a caror inima vrem sa ramanem cu gestul nostru ani multi de acum incolo. Cadolines nu este doar un concept despre cadouri, este un concept care vorbeste despre un gest pe care il faci pentru cineva, in momente importante din viata lui, oferindu-i un obiect special, la care uitandu-se peste ani sa isi aminteasca zambind de tine. Cadolines este alegerea pe care o faci daca vrei sa ii arati celuilalt ca il cunosti, ca ii stii pasiunile, stii ce ii place cu adevarat si cauti ceva pe masura dorintelor lui. Cadolines este despre posibilitati infinite: despre decorarea casei, despre ocazii speciale din viata – botez, nunta, promovari, despre daruri pur si simplu de facut copiilor, doamnelor si domnilor, despre distractia cu prietenii – cand ne relaxam, desfacand un vin bun si savurandu-i aroma din pahare speciale.

Povestea Cadolines incepe deci in Malaezia, intr-o vacanta de vis, inspirata de Royal Selangor si isi propune sa continue in anii ce urmeaza, la fel de frumos si personal cum a inceput. Pentru ca dorinta puternica, pasiunea si visul celor doi proprietari de a aduce o bucatica din Malaezia in Romania, a devenit realitate, iar romanii se pot bucura si ei de cadouri unice pentru momente speciale din viata lor. Aceasta este garantia unui vis despre arta de a darui!

Pentru a va putea convinge de rafinamentul obiectelor produse de Royal Selangor şi Comyns, Cadolines va asteapta in magazinele sale din Mario Plaza si Baneasa Shopping City.

Produsele Royal Selangor sunt realizate si finisate manual din staniu, al patrulea metal nobil dupa platina, aur si argint. Staniul se distinge prin maleabilitate si temperatura joasa de topire, ceea ce il face materialul preferat al artizanilor si designerilor de produs.

Produsele Comyns sunt realizate din portelan fin, acoperit si finisat manual cu straturi succesive si generoase de argint.

 

Related posts

Smoothie-uri de vară cu merișor și caju

Adina Meyers

Studiu: Alimentele sarate provoaca celulita

Adina Meyers

Exercițiile Kegel: beneficiile unui perineu sănătos și tonifiat

Adina Meyers