Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Poți amenaja o bucătărie chiar și într-un spațiu mai puțin generos

Dacă sunteți un musafir în propria casă, nu este necesar să alocați o încăpere pentru amenajarea bucătăriei. Asta cu atât mai mult cu cât locuiți într-un apartament mic, în care fiecare centimetru contează.

Amenajarea bucătăriei pe aria altei funcțiuni se practică cu succes în foarte multe țări, iar ideea poate fi implementata cu succes și la noi. O astfel de bucătărie este mai ușor de creat în apartamentele noi deoarece (în majoritatea cazurilor) sunt realizate în regim open-space. Soluții există și în apartamentele vechi. De exemplu, balconul sau debaraua poate “găzdui” așa-zisa bucătărie. În casele pe pământ, bucătăria poate fi creată și pe hol sau în spațiile de la mansardă.

De regulă, chicineta sau mini bucătăria încorporează elementele strict necesare ale unei bucătării obișnuite: spații de depozitare, un mic blat de lucru, chiuvetă, frigider, cuptor cu microunde. Aceste dotări le permit utilizatorilor să prepare o gustare rapidă oricând e nevoie, dar și să își depoziteze vasele și ustensilele.

Chicineta este perfectă pentru persoanele care nu gătesc sau care mănâncă rar acasă. În această categorie putem include studenții, burlacii, persoanele care călătoresc sau lucrează mult și nu numai.

Modelele de chicinete pe care vi le punem la dispoziție în galeria foto vă pot convinge că această soluție este viabilă și demnă de luat în considerare atunci când locuiți într-un spațiu mic.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Cum sa iti amenajezi spatiul de lucru pentru o productivitate maxima

Adina Meyers

Look nou pentru zona de zi şi terasă

Adina Meyers

Idei de decorare pentru grădina ta

Adina Meyers