Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Pinum oferă consultanță în amenajări interioare de lux, integrând soluții personalizate Rimadesio și Lualdi

După ce anul acesta a inaugurat cel mai mare showroom de uși, ferestre și mobilier din Europa de Est, Pinum, parte a grupului italian Nusco, a deschis un nou departament în cadrul companiei, prin care oferă servicii complete de consultanță în vederea alegerii unor soluții personalizate semnate de noile branduri aduse în România, Rimadesio și Lualdi. Prin noul departament și prin experiența managerului care îl coordonează, arhitectul Costin Petrescu, Pinum își propune să fie mai aproape de arhitecți și de clienții finali în procesul de amenajare interioară cu produse din gama de lux.

“Dincolo de experiența de care se bucură în showroom-ul nostru, unde sunt disponibile peste 150 de modele de uși, ne dorim să le oferim clienților sprijin în alegerea unor soluții de mobilier de cea mai înaltă calitate, în acord cu nevoile lor. Astfel, clienții beneficiază de recomandări și selecții ale elementelor de mobilier, pe care le pot vizualiza integrate în propriul proiect prin intermediul schițelor si planurilor realizate în cadrul departamentului nostru”, a declarat Costin Petrescu, managerul departamentului de consultanță în amenajări interioare din cadrul Pinum.

Cu o tradiție de 61 de ani, Rimadesio se remarcă prin soluțiile personalizate de sub-diviziare a spațiilor interioare, îmbinând simplitatea și eleganța absolută cu cele mai înalte caracteristici tehnice. În portofoliul de produse Rimadesio se regăsesc ușile și panourile glisante, dulapurile de tip walk-in, sistemele boiserie, precum și o colecție impresionantă de mobilier complementar, de la mese și dulapuri, la noptiere și biblioteci.  

În același timp, Lualdi este o afacere de familie, ajunsă la a patra generație, fiind recunoscută în istoria designului italian pentru ușile de interior și mobilierul personalizat. Calitatea produselor și excelența în procesele de fabricație confirmă expertiza companiei în îmbinarea meșteșugului tradițional cu cele mai avansate tehnici de producție. Dincolo de ușile de interior din gama premium, Lualdi produce sisteme boiserie, sisteme de panouri modulare și elemente de mobilier personalizate în funcție de design-ul interior al încăperilor.

Soluțiile de lux ale brandurilor Rimadesio și Lualdi pot fi comandate în România prin intermediul Pinum. Astfel, clienții beneficiază de ajutorul echipei de profesioniști și au avantajul de a-și personaliza fiecare element în parte, suprafețele fiind realizate în fabricile din Italia într-o varietate de dimensiuni, culori, materiale și finisaje.

Clienții interesați de produsele Rimadesio și Lualdi pot cere detalii si consultanță prin e-mail la costin.petrescu@pinum.ro sau în showroom-ul Pinum din Șoseaua Pipera nr. 48.

Related posts

Trucuri de amenajare pentru un apartament mic

Adina Meyers

Cabinetul stomatologic: de la concept la primul pacient 

Adina Meyers

Scaunul de birou: alegerea scaunului de birou ergonomic potrivit

Adina Meyers