LifeStyle

Piesele de rezistenta ale utilitatii. 6 lucruri pe care trebuie sa le ai neaparat in casa

Fiecare casa este diferita de celelalte si exprima individualitatea proprietarului sau a celor care locuiesc in ea, insa, pe langa un frigider, o masina de spalat si un aragaz, exista cateva lucruri care trebuie sa se afle in fiecare casa.

Astfel de lucruri sunt ingredientele-cheie ale unei locuinte unde domnesc utilitatea si spiritul practic.

Iata ce trebuie sa ai intotdeauna in casa:

1. Un pat foarte confortabil

Nimic nu este mai important intr-o casa decat patul pe care dormi in fiecare noapte. Tine cont de faptul ca in aproximativ doua treimi din timpul pe care il petreci in casa dormi pe canapea sau pe pat, iar confortul din timpul somnului ar trebui sa fie o prioritate pentru tine. Atunci cand alegi patul sau canapeaua, creaza un contrast intre culoarea acestora si cea a peretilor, iar dimensiunea piesei de mobilier trebuie sa se afle in concordanta cu spatiul camerei in care va fi amplasata.

2. Un aspirator

Un aspirator reprezinta piesa de rezistenta a unei locuinte curate. Insa poti merge si mai departe si sa optezi pentru un aparat de curatat cu abur. Un astfel de aparat seamana foarte mult cu un aspirator, insa sterge si curata in acelasi timp orice suprafata, fara sa fii nevoit sa mai folosesti detergent sau alte substante chimice pentru curatare. In plus, dupa cum vedem pe philips.ro, aparatele de curatat cu abur au un design foarte atragator.

3. O geanta cu unelte

In orice casa trebuie sa existe un set de scule care sa contina surubelnite, un patent, inbusuri, chei de diferite marimi si un ciocan. Astfel de unelte sunt foarte utile atunci cand anumite obiecte din casa se strica, iar tu nu vrei sa chemi, din ratiuni de costuri, un tamplar sau un „mester” care sa repare obiectul stricat.

4. Produse de curatare

Produsele de curatare sunt foarte importante in orice locuinta. Nu lasa achizitionarea lor pentru ziua in care vrei sa intorci casa cu susul in jos pentru o curatenie generala. Anumite incidente casnice pot deveni foarte suparatoare atunci cand nu ai imediat la dispozitie un detergent special pentru tipul de suprafata care s-a murdarit.

5. Un dulap incapator

Un dulap incapator este mai important decat ai crede la prima vedere, iar de acest lucru iti dai cel mai bine seama in timpul toamnei si la venirea iernii, atunci cand pe rafturi isi fac loc hainele groase, iar tu vrei sa le pastrezi la indemana si pe cele dedicate zilelor calduroase. Daca nu ai la dispozitie suficient spatiu pentru un dulap mai mare, poti transforma, de exemplu, o parte dintr-un hol intr-un dressing pentru haine, iar in partea de sus poti monta cateva rafturi.

6. O oglinda mare

Atunci cand iesi in oras pentru a merge la serviciu, la o intalnire importanta sau la o simpla plimbare cu prietenii, simti nevoia sa te privesti in oglinda din cap pana in picioare. Pentru a putea face asta trebuie sa ai in casa o oglinda mare. Iti recomandam amplasarea acesteia in holul de la intrare, pentru a te putea privi in ansamblu dupa ce te incalti si imbraci jacheta sau paltonul, inainte sa iesi din casa.

 

Foto: pixabay.com

Related posts

Famous Roses aduce eleganta si bunul gust la tine in gradina!

Adina Meyers

4 deserturi cu înghețată

Adina Meyers

Salată de primăvară cu cele mai bune frunze verzi

Adina Meyers