LifeStyle

Philips lanseaza trei noi monitoare HD elegante

MMD, partener licentiat al Philips pentru productia de monitoare, prezinta noi monitoare stilate. Noile modele cu diagonala de 24 inci si 27 inci includ panouri PLS LED in timp ce cele de 23 inci dispun de tehnologia AH-IPS ce ofera culori stralucitoare si pline de viata. Monitoarele au un design modern care aduce un plus de stil oricarui spatiu in care sunt folosite, acasa ori la birou, plus un unghi larg de vizualizare.

Design uimitor

Noile modele din gama E-line continua traditia design-ului inteligent care a facut atat de celebra aceasta gama Philips de-a lungul anilor. Disponibile in varianta alba tip glossy, cu stand elegant realizat din metal, modelele de 24 si 27 inci completeaza decorul oricarei incaperi. Modelul de 23 inci este disponibil intr-o varianta de finisaj neagra, lucioasa, cu un ecran edge-to-edge si margini inguste ca nimic sa nu poata distrage atentia utilizatorilor in timp ce lucreaza. Pentru un aspect elegant, toate cele trei modele de monitoare au butoanele de control (EasySelect) amplasate discret in spatele ecranelor, pentru a putea realiza ajustari rapide setarilor destinate imaginii.

Aspectul conteaza destul de mult atunci cand utilizatorii aleg un monitor pentru uzul domestic. Indiferent de tehnologia oferita si de cat de avansata este aceasta, aspectul vizual al monitorului trebuie sa completeze decorul incaperii. Acest lucru inseamna ca vor iesi in evidenta linii inteligente iar cablurile vor fi ascunse. Aceste monitoare sunt concepute pentru a combina eleganta cu o experienta de vizionare fantastica”, a declarat Artem Khomenko, EMEA Product Manager Philips.

Calitate incredibila a imaginilor

Monitoarele de 24 si 27 inci folosesc tehnologia PLS LED, in timp ce modelul de 23 inci dispune de panouri AH-IPS. Ambele tehnologii ofera o experienta de vizionare de exceptie, cu unghiuri foarte largi de vizualizare de pana la 178 de grade, facand posibila urmarirea imaginilor din aproape orice pozitie. Imaginile sunt extrem de clare, oferind culori vii, facand monitoarele ideale nu numai pentru fotografii, filme si navigarea pe internet cat si pentru aplicatiile profesionale care necesita o precizie ridicata a culorilor si luminozitate constanta in orice moment. Pe de alta parte, cele doua monitoare reusesc sa reproduca 82% din spectrul color NTSC (fata de 72% cat ofera monitoarele tipice), ceea ce inseamna ca pot reproduce o gama mai larga de culori pentru imagini mai realiste. Toate cele trei ecrane ofera rezolutie FullHD 1920 x 1080 in modul 16:9 ce rezulta in contrast si detalii bogate. Tehnologia Flicker-free de la Philips (anti scintilatie) ofera cursivitate imaginilor si nu oboseste ochii utilizatorilor chiar si dupa ore in sir de folosire.

Pentru a imbunatati calitatea imaginilor, monitoarele Philips utilizeaza tehnologia SmartContrast care analizeaza orice continut redat de ecran, ajustand culorile acestuia si nivelul luminozitatii pentru a putea oferi cele mai bune imagini digitale si video-uri. De asemenea, utilizatorii pot utiliza si modul economic al monitoarelor care se preteaza aplicatiilor si muncii de la birou pentru un consum redus de energie. SmartImage Lite analizeaza continutul redat de ecran si imbunatateste contrastul, saturatia culorilor, si claritatea imaginilor pentru a putea oferi performante de exceptie in timp real la numai o simpla apasare de buton.

Conectivitate cu telefoanele inteligente

Mai multa lume ca niciodata creeaza continut video si foto prin intermediul smartphone-urilor. Cu toate acestea, redarea pe ecranele mici ale dispozitivelor mobile a continutului nu ofera acelasi impact. Cu noile monitoare din gama E-Line, utilizatorii isi pot conecta dispozitivele mobile datorita tehnologiei MHL prin intermediul cablului MHL si pot urmari cu placere cum fotografiile si video-urile de pe telefoanele lor sunt redate pe un ecran mult mai mare. Simultan, pe durata conexiunii dintre monitor si dispozitivul mobil, acesta din urma se incarca automat.

Noile monitoare Philips 237E7QDSB, 246E7QDSW si 276E7QDSW vor putea fi disponibile in magazinele specializate la inceputul lunii noiembrie.

Pentru mai multe informatii despre monitoarele Philips accesati: www.philips.com/monitors

Related posts

Vrei sa faci sport? Iata cum amenajezi o mica sala de sport chiar la tine acasa

Adina Meyers

Unteatru de copii – Spectacole dedicate publicului tânăr din București –

Adina Meyers

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017. Târgul internațional de mobilă se deschide pe 13 septembrie

Adina Meyers