Home

Peretele de interes dintr-o cameră

Fiecare cameră trebuie să aibă un perete de interes. Este cel care atrage atenția atunci când intri și cel care face diferența într-o amenajare banală și una ieșită din tipare. 

Azi îți arătăm peretele de interes dintr-un living și îți explicăm de ce contează atât de mult acest perete de interes.

Peretele de interes din acest living este, exact așa cum ai intuit deja, cel turcoaz. O culoare poate violentă pentru unii sau poate prea rece pentru alții. Oricum ar fi, în această amenajare, el se potrivește perfect. 

Este clar că atrage atenția atunci când intri aici și că atrage atenția într-un mod plăcut. Nu este greu să realizezi și tu o amenajare asemănătoare. Odată ce ai ales culoarea dominantă, nu îți rămâne decât să alegi peretele pe care îl vei colora. Pentru a nu da greș, îți recomandăm să alegi un singur perete pentru această operațiune (pe care să îl colorezi așa cum îți dorești), iar restul de accesorii și mobilier să le alegi în culori neutre, așa cum s-a întâmplat și în camera de față.

Cum adaugi un plus de personalitate

Dacă te uiți cu atenție, acest perete nu este gol. Pentru un plus de personalitate, îți recomandăm să îl decorezi cu câteva tablouri, cu rame diferite în care poți încadra posterele preferate sau fotografiile din vacanță și cele de familie.

Așa cum vezii în imagini, chiar dacă în cameră este o culoare tare, atmosfera generală este caldă și calmă, iar asta rezulta din dozarea perfectă atât a culorilor cât și a materialelor, lucru pe care îl poți obține cu ajutorul unui specialist, în acest caz designerul, sau după multe ore de documentare pe siteurile preferate de amenajări interioare sau în revistele de pe piață.

Un sfat în plus

Dacă îți dorești un astfel de perete de interes, dar nu vrei neapărat să adaugi așa multă culoare, poți opta pentru un perete de cărămidă aparentă, alb. Există varianta în care dai jos tencuiala pur si simplu, apoi chituiești și vopsești cărămida (ideal ar fi să nu fie nu perete care se află pe colț, în bătaia directă a vântului, pentru că așa iarna va fi mai frig în cameră), dar și varianta în care cumperi pur și simplu o folie de cărămidă aparentă pe care o lipești direct pe peretele preferat. 

Text: Sânziana Iaru
Foto: Pinterest.com

Related posts

Teste COVID-19 GRATUITE pentru bucureștenii care pleacă în vacanță

Adina Meyers

Iti renovezi locuinta? Iata ce adezivi trebuie sa folosesti!

Adina Meyers

Decoraţiuni de Crăciun din materiale reciclabile

Adina Meyers