Ești în căutarea unor soluții decorative pentru sezonul rece? Soluții care să nu fie doar estetice, ci și practice? Dacă răspunsul tău este unul afirmativ, îți sugerăm să achiziționezi câteva pături – îți vor ține de cald și vor reprezenta o noutate în decorul căminului tău.

Este o opțiune foarte șic și deloc costisitoare. În plus, având în vedere că oferta de pe piață este una foarte mare, nu îți va fi greu să alegi modelele potrivite pentru tine și cei dragi. Totul ține de imaginația și de creativitatea ta. Te poți decide pentru variante în culori puternice, îndrăznețe, cu imprimeuri sau simple și confecționate din diverse materiale – lână, bumbac, poliester etc.  

Nu trebuie să îți faci griji nici în legătură cu stilul de amenajare al locuinței tale – păturile se potrivesc în orice decor. Fie că este vorba de o aranjare clasică, modernă, minimalistă, industrială, vintage etc., acestea vor oferi un plus de farmec oricărui spațiu. De exemplu, sufrageria va căpăta un plus de personalitate dacă pe canapea vei așeza o pătură potrivită și câteva perne decorative. Pentru un plus de originalitate poți „aruncaˮ aceste elemente la întâmplare. Evident că vei studia foarte bine lucrurile înainte, astfel încât să nu creezi senzația de dezordine.

Încă nu te-am convins de importanța achiziționării unor pături? Mai avem câteva argumente. Unul dintre acestea este următorul: când se apropie sezonul rece toți ne dorim să stăm în casă, în compania cărții favorite, acoperiți de pături moi și călduroase. Dacă ți se face dor de vară și de întâlnirile cu prietenii tăi în aer liber, nimic mai simplu, tot păturile te pot ajuta. Le poți folosi pentru a organiza un picnic chiar în sufrageria ta.

Sperăm ca și imaginile din galeria foto să te ajute să te decizi asupra modelului de pătură de care ai nevoie.

Sursă foto: www.bonami.ro

 

 

 

 

Related posts

5 idei de amenajare pentru salonul de înfrumusețare

Adina Meyers

Ești pregătit să aduci calmul în casa ta? Iată 6 pași pentru a avea un cămin ZEN!

Adina Meyers

6 motive pentru care să alegi mobilă second-hand pentru holul tău

Adina Meyers