Amenajare dormitor Practic

Patul rabatabil – solutia perfecta pentru spatiile mici

Esti unul dintre cei care se confrunta cu problema spatiului redus in locuinta? Nu te ingrijora, pentru ca sunt solutii pentru orice problema, atata timp cat sti cum sa abordezi situatia. Preturile piperate sunt motivul principal pentru care multi tineri sunt nevoiti sa aleaga locuinte cu o suprafata mai mica, dar acest lucru nu inseamna automat si un decor lipsit de functionalitate sau estetica. 

 

Mai exact, cum poti proceda in cazul in care esti nevoit sa folosesti zona living-ului pe post de dormitor pe timpul noptii? Una dintre variante, si de altfel cel mai des abordata, este alegerea unei canapele extensibile. Dar ce optiune ai daca nu doresti sa iti petreci noptile pe salteaua prea putin confortabila a unei canapele? Te ajut eu cu un raspuns: patul rabatabil. 

Mobilierul necesar integrarii unui astfel de pat poate avea forma unui sifonier,comode sau panou. Patul se acceseaza foarte usor si uneori exista si posibilitatea prezentei in spatiul incaperii al unei canapele care sa fie utilizata pe timpul zilei. Un astfel de pat poate fi montat atat intr-o camera folosita pe post de birou sau chiar in camera copilului, reprezentand totodata si o varianta pentru situatia in care ai oaspeti care raman peste noapte.

 Am ales cateva modele de astfel de paturi care probabil te vor inspira si pe tine daca esti in cautarea unei solutii de mobilare pentru un spatiu mic, dar multifunctional.

Aricol scris de Flavia Lorena Irimescu – decorator interioare, telefon: 0747. 666. 473.

foto: www.pinterest.com

 

 

 

Related posts

Recomandarile Kuma: Combinatii cu stil pentru amenajarea baii si a bucatariei

Adina Meyers

10 idei îndrăznețe pentru copiii plictisiți

Adina Meyers

Românii caută din ce în ce mai mult ”case de vânzare” pe Google

Adina Meyers