Inca din prima zi de cand iarna isi intra in drepturi, schimbarea obiceiurilor deprinse cu cateva luni inainte intervine si ea rapid. Renuntam la geaca pusa peste tricou, la tenisi sau incaltaminte subtire, la geamul deschis cateva ore bune si incepem să ne infofolim, sa baricadam locuinta pentru a izola orice adiere geroasa si sa privim pe geam intinderea alba din fata blocului sau a casei.

Dormitorul este incaperea unde de obicei petrecem cel mai mult timp, asa ca pe timp capricios si geros nu ar trebui sa stam zgribuliti in pat. Parte importanta a confortului este temperatura optima care ar trebui sa se respecte indiferent de anotimp. Orientativ, este bine ca aceasta sa oscileze intre 20 si 23 de grade Celsius.

Putem „pacali” frigul oferind o senzatie de caldura prin mici trucuri: lumanari parfumate care, desi nu distribuie prea multa caldura, creaza o atmosfera calda sau folosirea decoratiunilor ce contin culori calde precum rosu sau portocaliu.

Pe langa acestea, sunt multe lucruri pe care le poti pune in aplicare pentru a izgoni frigul si a spori confortul din locul care iti ofera intimitate, dormitorul.

– Izoleaza usile cu banda adeziva speciala – mari cantitati de aer rece patrund in casa prin spatiile goale dintre geamuri si usi. Prin aceasta metoda reduci considerabil circulatia aerului dintr-o camera in alta.

– Izoleaza termic cu rigips – este cunoscut faptul ca astfel temperatura locuintei poate creste cu pana la 5 grade Celsius in plus. Mai mult decat atat, te fereste si de umezeala.

– Aeriseste des, dar putin – sunt suficiente doar cateva minute pentru fiecare camera in care sa lasi geamurile larg deschise. Poti repeta procesul de mai multe ori pe zi pentru a improspata aerul locuintei, dar si pentru a nu lasa sa se piarda prea multa caldura.

– Foloseste suluri la ferestre si la usi – o alternativa pentru a izola frigul care intra pe sub praguri sunt sulurile. Le poti gasi in aproape toate magazinele, sunt ieftine si eficiente.

Dormitorul este cea mai importanta incapere a casei, iar Green Future stie cat de important este sa folosesti produse calitative si potrivite tie.

Confortul si odihna pe masura nu trebuie sa-ti lipseasca, indiferent de anotimp. Acestea fiind spuse, pilota din gama Feeling realizata din 10% puf de gasca si 90% pana de gasca este pufoasa si usoara, oferind o senzatie delicata la atingere.

Calitatea superioara si tesatura de bumbac mentin temperatura corpului constanta si ventileaza corespunzator, prevenind transpiratia. Este realizata din casete cusute pentru a preveni deplasarea umpluturii si pentru a asigura o distributie uniforma a acesteia.

Este potrivita pentru oricine, fiind varianta economica a acestei game insa avand aceleasi proprietati: durabilitate, ventilatie, elasticitate.

Iarna nu ar trebui sa insemne doar disconfort, frig si multe straturi de haine. Cu putina ingeniozitate, poti simti ca e vara chiar la tine acasa.

Pentru a achizitiona pilota Feeling 10% puf de gasca, 90% pana mica, acceaza linkul: http://www.green-future.ro/pilota-feeling-puf-gasca-10-pana-gasca-90.html

 

Related posts

Acasă la familia Zenga: o casă exclusivistă în Dubai

Adina Meyers

Radiant Orchid în decoraţiuni interioare: sugestii

Adina Meyers

Amenajari interioare cu obiecte reconditionate

Adina Meyers