Amenajare bucatarie Practic

Organizarea in bucatarie poate fi facuta foarte usor

Daca aveti o bucatarie de mici dimensiuni, cel mai probabil v-ati confruntat vreodata cu spatiul necesar depozitarii diferitelor produse pe care le aveti. De asemenea, este posibil sa fi intampinat aceste probleme si atunci cand aveti o bucatarie mai mare, dar numarul produselor si al accesoriilor pe care le aveti este mai mare. 

Bucatarie mica sau mare, probleme de spatiu generale

Unul dintre aspectele de care trebuie sa tineti cont in viata de zi cu zi este functionalitatea bucatariei si compartimentarea inteligenta a spatiilor. Nu trebuie sa va incarcati spatiile mici cu produse puse unele peste altele, ci trebuie sa faceti o aranjare desteapta si precisa. 

Aranjare in bucatarie / Foto: www.bonami.ro


 

Si firmele care se ocupa cu crearea accesoriilor de bucatarie si-au dat seama ca multe persoane au staii mici de depozitare in bucatarie sau in camara si au scos pe piata numeroase obiecte care mai de care mai ingenioase pentru ajutorul in spatiere si aranjare.

Asadar, pentru o aranjare ingenioasa in spatiul in care gatesti, poti folosi cosulete speciale in care sa aranjezi produsele si sa le pui fara probleme in rafturi.

Aranjare in bucatarie / Foto: www.bonami.ro


Oferta de pe piata este diversificata si include sertare cu extractie totala si inchidere silentioasa, cosuri extraibile din metal pentru corpurile de jos, compartimentate astfel incat sa asigure o mai buna functionalitate.

O solutie interesanta pentru o mai buna compartimentare a spatiului de sub chiuveta o reprezinta sertarele care pot fi montate direct sub blatul de lucru. Astfel, poti stoca detergenti si alte produse destinate curateniei intr-un spatiu care in mod normal este considerat inutil. O optiune practica sunt si sertarele pentru depozitarea sticlelor de orice categorie. Toate aceste dotari sunt ergonomice si te scutesc de aplecari inutile, avand in vedere ca pot fi personalizate in functie de inaltimea pe care o ai.

Aranjare in bucatarie / Foto: www.bonami.ro


 

 
 

Related posts

Saltele: Cum sa dormi mai bine? – 8 sfaturi si trucuri care dau rezultat

Adina Meyers

Pentru micutele domnisoare

Adina Meyers

Home-staging-ul, tehnica de vânzare a apartamentelor de lux. Pregătirea și amenajarea proprietății

Adina Meyers