LifeStyle

Obține bucle perfecte cu Rowenta So Curls

Ai primit și tu invitația la cel mai hot party in town? Perfect! A început numărătoarea inversă pentru un look ravisant, care atrage ca un magnet. Outfit-ul fashionable te scoate din anonimat, însă cum îți aranjezi părul? Rowenta So Curls este răspunsul pentru o coafură chic, ce întoarce toate privirile.

Ready, steady & shine like a diva

Vorbim de cea mai tare petrecere, iar lucrurile trebuie să se întâmple ca la carte. De aceea, pregătirea este o adevărată provocare; un mix and match reușit include accesorii alese cu grijă, ținuta potrivită, make-up impecabil și, desigur, o coafură pe măsură. Cu ondulatorul automat So Curls de la Rowenta vei obține cele mai stylish coafuri: de la bucle lejere sau bine definite, la onduleuri retro. Your choice, your style!

Datorită sistemului Instant Curling, șuvița de păr se înfășoară rapid în jurul elementului de încălzire, iar în câteva secunde vei avea buclele pe care ți le dorești.

Poți alege dintre cele 3 setări de temperatură (170°C, 200°C sau 230°C) pe cea potrivită tipului tău de păr: subțire, normal sau gros. Cronometrul integrat te ajută să controlezi timpul de realizare a buclelor (6, 8, 10 sau 12 secunde), iar un semnal sonor te va anunța când bucla este formată.

Ce trebuie să faci: așază șuvița în ondulator, apasă butonul integrat pe mâner, așteaptă câteva clipe și eliberează. Gata, ai obținut bucle perfecte! Grație învelișului ceramic îmbogățit cu mineral de turmalină, părul își recapătă strălucirea naturală și este pregătit de Instastories.

Verifici încă o dată coafura, îmbraci rochia à la Dita von Teese, potrivești sandalele and that’s it: you look like a diva!

Let’s get the party started!

***

Despre Rowenta    

                                

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și pentru mediul înconjurator. Pentru mai multe informații accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

 

 

Contact PR:

Ruxandra Vasile, Managing Partner | Pure Media Solutions

Tel. 0736.616.600 ruxandra.vasile@puremedia.ro

 

Contact Groupe SEB

Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager | Groupe SEB

Tel. 0751.079.873 gvelicu@groupeseb.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Aspiratorul Electrolux Ergorapido 2 in 1: un cadou inspirat de Valentine’s Day

Adina Meyers

Ghidul Black Friday: ce drepturi ai in perioadele de reduceri?

Adina Meyers

Cum să scăpăm de pesticidele de pe fructe şi legume, simplu, acasă

Adina Meyers