LifeStyle

Noile usi glisante Levolan de la GEZE, ideale pentru spatii cu design inovator

Noul sistem manual de usi glisante Levolan 120, dezvoltat de compania germana GEZE, reprezinta solutia inovatoare pentru amenajarea spatiilor interioare ale birourilor sau ale cladirilor rezidentiale. Ca varianta imbunatatita a sistemului Levolan 60, usile glisante Levolan 120 extind gama de aplicare, fiind adecvate pentru deplasarea canaturilor cu o greutate de pana la 120 kilograme. Alaturi de performantele tehnice, produsul se remarca prin aspectul sau elegant si designul minimalist, care permit adaptarea sistemului la orice situatie de montare.

“Levolan 120 este un sistem inteligent, care asigura o utilitate sporita, rezistenta mare la sarcini si surprinde prin aspectul de exceptie. Desi elementele de baza raman aceleasi ca ale sistemului Levolan 60, noul sistem beneficiaza de consolidarea componentelor individuale relevante din punct de vedere al sigurantei: protectia impotriva deraierii sinelor, amortizorul, consolele capacului frontal etc.”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE Romania.

Cu un design premium si aerodinamic, Levolan 120 prezinta aceleasi dimensiuni exterioare ca sistemul de feronerie Levolan 60, premiat cu Plus X Award si ales la categoria sa ca fiind “Cel mai bun produs al anului 2014”. Usile glisante Levolan 120 reprezinta solutia universal folosita pe o o gama variata de materiale, de la sticla, lemn, metal, pana la plastic, oferind flexibilitatea de montare in perete, pe plafon, prag, lucarna sau chiar ascunse in plafon.

Sina de rulare a sistemului, cu o inaltime de numai 50 mm, integreaza invizibil tehnologia de montare, insa pentru a oferi un confort sporit, poate include si sistemul optional de amortizare prin tragere spre interior cu greutate de 120 kg, Levolan SoftStop. Acesta poate fi integrat fara prelucrarea suplimentara a canatului si functioneaza atat la deschidere sau ȋnchidere, cat si ȋn ambele sensuri. Alaturi de fiabilitate si confort, Levolan 120 mentine accentul pe siguranta si de aceea, la reglarea inaltimii canatului, se activeaza automat o noua protectie de mental impotriva deraierii sinelor.

Procesul de montare a sistemului este la fel de facil precum utilizarea usilor, reglarea feroneriei si a elementelor de fixare fiind extrem rapida. Datorita sistemului fix Levolan Smart se reduce numarul de instrumente necesare fixarii sistemului si totodata, se diminueaza timpul de instalare. Insa, in ciuda montajului simplu, usile glisante manuale sunt extrem de rezistente si au o durata lunga de viata. Sistemul Levolan 120 foloseste doar profile si panouri de acoperire din aluminiu anodizat de cea mai buna calitate, primind cerificare pentru 100.000 de cicluri de glisare si protectie anticoroziva clasa 3 din partea Asociatiei Germane de Inspectie Tehnica.

Urmarind politica de mediu a companiei, sistemul Levolan 120 nu afecteaza mediul ȋncojurator si contribuie la eficienta energetica, fiind un produs dezvoltat in conformitate cu cele mai exigente cerinte si provocari referitoare la protectia mediului ȋnconjurator.

 

 

Related posts

BIFE-SIM 2014 si-a deschis portile!

Adina Meyers

Mont Saint-Michel, un castel ca în basme

Adina Meyers

Freemove. Primul fier de calcat puternic si fara cablu de la Tefal

Adina Meyers